מתלה קערה שחורה של ג'הה - מתלה סכום מתכת, מתלה סל, מתלה קערה כפול רב -פונקציונלי, ארון, מתלה לאחסון

משקל : 1.83 ק"ג. מגוון רחב של שימושים : משמש לארגון קערות, צלחות, צלחות, כפות, כוסות, כלי מטבח וכו '. מושלם כלי המטבח שלך. ולאסוף כלי בישול ציר אחרים, אביזרי מטבח וגאדג'טים למטבח כדי לרענן את מראה המטבח. משקל : 1.83 ק"ג. מגוון רחב של שימושים : משמש לארגון קערות, צלחות, צלחות, כפות, כוסות, כלי מטבח וכו '. מושלם כלי המטבח שלך. ולאסוף כלי בישול ציר אחרים, אביזרי מטבח וגאדג'טים למטבח כדי לרענן את מראה המטבח. : המשטח עשוי מפלדה, פני השטח מצופה מראש כדי לחסל חלודה, קורוזיה, נזק חומצה ואלקלי, ולהבטיח עמידות לטווח הארוך : מתלה כלים זה כולל 2 מתלה כלים של מערכת ייבוש ואחסון, עשוי עמידות בפני קורוזיה וחלודה חוט כרום מוגן, בעל יציבות גבוהה יותר וטכנולוגיית משטח עמידות : פלדת אל חלד בהיר צבע : Black Contains : 1 * סוג מדף סוג : Dishesonly Sell Sell Products עיקרי, לא מוצרים אחרים להגדרות תאורה ומסך שונות, צבע הפריט עשוי להיות שונה במקצת מה- תמונה. אנא אפשר הבדלים בגודל קל עקב מדידות ידניות. האספקה ​​כוללת מוצר עיקרי בלבד.