100 סמ/40 אינץ 'עגול עגול מגן על כיסוי מושב קל להתקנה

עץ הדיסק נדנדת כיסוי מגן : קוטר 100 ס"מ/40 אינץ ', העשוי מבדי ניילון עמידים. (בעיקר להגן על הנדנדה, לא יכול לשמש כבד נדנדה). קל להתקנה : ניתן להרכיב אותו תוך דקות, הוא מיועד בעיקר עבור פחות מ -40 "סיבוב עגול. קל משקל וקומפקטי. מגן מושב מבד נדנדה מושלם לסוגים של נדנדה עגולה. מסגרת הנדנדה בדרך כלל חזקה מאוד, אבל מושב הנדנדה קל לקרוע או נזק בגלל הסביבה הקשה וחשיפה ארוכת זמן. המוצר הזה פותר את הצרות שלך ומאפשר לך ליהנות מהנדנדה החדשה בכל עת, והאושר שהובא על ידי הנדנדה במשך זמן רב. בד נדנדה עץ הדיסק כיסוי מגן : קוטר 100 ס"מ/40 אינץ ', העשוי מבדי ניילון עמידים. (בעיקר להגן על הנדנדה, לא ניתן להשתמש בו כבד נדנדה). קל להתקנה : ניתן להרכיב אותו תוך דקות, הוא מיועד בעיקר לפחות מ- 40 אינץ' עגול siwng. קל משקל וקומפקטי. מגן מושב מבד נדנדה מושלם לסוגים של נדנדה עגולה. בדרך כלל מסגרת הנדנדה חזקה מאוד, אך קל לקרוע או נזק בגלל הסביבה הקשה וחשיפה ארוכת זמן. המוצר הזה פותר את הצרות שלך ומאפשר לך ליהנות מהנדנדה החדשה בכל עת, והאושר שהביא על ידי הנדנדה הרבה זמן. צבע : שחור ישים על : סוגים של נדנדה עגולה (נדנדה צלוחית, נדנדה קן, נדנדה עגולה, נדנדה דיסק) חומר : ניילון עמיד גודל : 40 "בקוטר פונקציה : למנוע את יושב הנדנדה לקרוע ופגיעה. קל להתקנה. משקל קל ושטח קומפקטי ושמירה לאחר מקופל.