אור אווירת בר הוביל אור צבעוני עם 8.2 רגל מתג בסיס תקע קו קריסטל מסתובב קסם כדור אור דואר 27 כדור אור

חומר פרימיום : עשוי ממחשב פרימיום, אור הכדור המסתובב הוביל מקור אור, שהוא חיסכון בחשמל, מאפשר לך לקבל את אפקט התאורה הטוב ביותר. יישום רחב : את מסיבת כדור אור הוא מתאים לבית, בר, אולם, טלוויזיה, פנאי מועדון ובמקומות אחרים, מושלם עבור חג, חתונה, יום הולדת וחגיגות אחרות. סיבוב אוטומטי : הנורה המסתובבת יכולה לעבור אדום, כחול וירוק באופן אוטומטי, להוסיף אווירה שמחה ואפקט למסיבה שלך. בסיס ה27 : לנורת הכדור המסתובבת 6 וואט יש בסיס אור סטנדרטי ה27, ניתן להתקין על האור המתאים, לחבר ולהשתמש, אזור ההקרנה שלה הוא 30 עד 50 מטרים רבועים. מעשי : נורת כדור הבמה לד פועלת בין 110 ל -240 וולט, בטוחה ובטוחה לשימוש באולם ריקודים, מועדון, מסיבות פסטיבל. כיצד להשתמש : בורג את הנורה לתוך בסיס, מתג על כוח, ולאחר מכן להאיר. מפרט : סוג פריט : מסתובב כדור אור הנורה חומר : מחשב משקל : כ. 240 גרם/8.47 עוז צבע : כפי שמוצג גודל הנורה : גובה : כ. 120 מ מ/4.72 קוטר : כ. 90 מ מ/3.54 ב תקע חוט : אורך : כ. 2.5 מ '/ 8.2 רגל מתח תקע : 110-240 וולט מקור אור : מנורת ג ' יגה-בייט גודל בסיס : ה27 הספק : 6 וואט אזור הקרנה : 30 עד 50 מטרים רבועים רשימת חבילה : 1 נורה מסתובבת כדור 1 חוט תקע.

Item Type:
Irradiation Area:
30 to 50 Square Meters
Package List:
1 x Rotating Ball Light Bulb:
1 x Plug Wire :