נורת נימה לד וינטג ' 4 ואט ניתנת לעמעום 4000 אלף אור יום לבן, אדיסון א19 / א60 נורות לד, 40 ואט שווה

- נורות לד 4000 קראט - סגנון אדיסון וינטג ' וזוהר לבן של 4000 קראט, הצבע הזוהר של נורות 4000 קראט שונה מנורות ליבון, 4000 קראט קרוב יותר לאור יום, מייצר אווירה טבעית ומסודרת, זווית קרן של 360 מעלות ופחות חום. לא יכול לשמש עבור נורות הוביל עמעום, כדי עמעום אלה הוביל נורות, אנא שדרוג שלך דימר מתג כדי תמיכה הוביל נורות. כדי להשיג אפקטים של עמעום אידיאליים וחלקים, אנו ממליצים על דימרים (די.וי. סי. אל-153 עמ 'או די. וי. אל-300 עמ'). תאורה נוחה : באמצעות ספק כוח זרם קבוע מבודד, נורות אדיסון לד רטרו ללא הבהוב, ביטול העייפות החזותית הנגרמת ממקור האור הסטרובוסקופי והימנעות מהסיכון להתחשמלות. 80 הקריא שלו, ומאפשר לך ליהנות מהצבע של האובייקטים המציאותיים ביותר. *לחסוך הכסף שלך : עד 90% חיסכון באנרגיה, פחות חום פלט ומאוד ארוך חיים(סביב 30000 שעות, בשימוש 5 שעות ביום). כבר לא צריך להחליף את בציר הוביל הנורה לעתים קרובות. לקוחות מרוצים : אחריות מלאה לשנה 1, צוות שירות הלקוחות המקצועי שלנו יגיב תוך 12 שעות אם יש לך בעיות עם הנורות, ואנו מציעים החלפת רשת או 100% כסף בחזרה עבור כל פגמים ללא תמורה. נורות לד אדיסון וינטג 'ניתנות לעמעום 4 וואט-הוסיפו תחושת וינטג'! נורות הלד בסגנון וינטג ' שלנו אידיאליות עבור הבית, המשרד, המסעדות, הלובי, בתי הקפה והמלונות שלך נורות הלד אדיסון הניתנות לעמעום הן השילוב המושלם של אמנות מסורתית וטכנולוגיה מודרנית. זה עשוי ברור זכוכית ועמיד נימה. צריך יותר סיבות כדי לבחור שלנו עתיק הוביל נורות? 12-חודש אחריות מקיפה. * פרימיום ידידותית לסביבה חומרים עם דק קריסטל עבור גבוהה העברה. אולטרה סגול וללא כספית. * עומס יתר, קצר חשמלי ומעל הגנת טמפרטורה. 360 זווית קרן. יוצר מדהים כל כיוונית מאיר אפקט. - סי ורוהס מוסמכים. - ניתן לעמעום. עמעמים מומלצים : דיווה-153 עמ '-דיווה ודיווה-300 עמ '-דיווה מפרט טכני : מתח : 110-120 וולט תפוקת לומן : 400 מ ' טמפרטורת צבע : 4000 קראק שקע : 26.