קוסמטיקה ג 'ל אוניית נייל אמנות סט של 24 צבעים סדרת ג' ל אמנות צבע פולני עבור מערבולת ציפורניים עם מובנה

24 צבעים נייל אמנות ג ' ל ספינות נועד בדיוק כדי לספק לך את הטוב ביותר ציור נייל אמנות קווים דקים ניסיון. אניה דקה דקה מובנית בבקבוק כדי לתת לך את דיוק הציור האופטימלי. זה אוניית ג ' ל לק ערכת מגיע עם את 24 התובעניים ביותר צבעים החל לבן, ורוד, אדום, ירוק צהוב כדי זהב וכסף נצנצים. זה מכסה מגוון שלם של צבעים כדי לספק לך את הצבעים הטובים ביותר כדי לענות על צרכי עיצוב אוניית אמנות ציפורן שלך. יש לרפא את ספינות הציפורניים הג ' ל הללו מתחת למנורת ציפורניים לד למשך 60-90 שניות כדי לגרום להן לעבוד. זה מתייבש ממש מהר וחלק מאוד למריחה. את פרימיום נוסחה עושה זה ג ' ל נייל אניה פולני הבחירה העיקרית עבור בריא מניקור יישומים. יש לו ריח נמוך, אין כימיקלים מזיקים, וחלק יישום בזמן שיש כיף יצירת מדהים נייל אמנות עיצובים. אנא תמיד להפעיל בדיקת עור לפני החלת כל ג ' ל מבוסס מוצרים כדי להבטיח שלך יד הוא אלרגיה-משלוח כדי יש את הטוב ביותר מניקור ניסיון. תמיד לפנות אלינו אם יש לך שאלות. ?.