נעלי ריצה של צלחת פחמן של Onemix נעלי אימון נעלי מרתון מירוץ כנפיים שריון

בחר בגודל כדי לראות את מדיניות ההחזרה של הפריט. סוליית גומי. עליון רשת נשימה זה מאפשר לנעל למקסם את יעילות הריצה, להפחית את זמני ההתאוששות ולהניע רצים להופעות מהירות של יום המירוץ. נעלי מירוץ של צלחת פחמן מתכווננת-מיועדות לנעלי מירוץ שריון מהירות ומשקל קל, מכיל נעלי מירוץ שריון של Anemix כוללות ציפוי פחמן הניתן להסרה לצורך החזרת אנרגיה אולטימטיבית ביום המירוץ. נעלי ריצה מקצועיות - נעל מירוצי כבישים קלים שמספקת את החזרת האנרגיה הגדולה ביותר של Onemix עד כה, Armor Wings נועד לעזור לך להשיג את המיטב האישי שלך. שירות קושרים שאנו מספקים - אם אין צלחת סיבי פחמן בחבילה, אנא צרו קשר. אנו מסדרים משלוח חדש ללא תשלום. אנא בחרו בגודל בזהירות על פי אורך וצורת כף הרגל. מומלץ להזמין את גודל הנעל הרגיל, לקוחות עם רגליים רחבות יכולים לבחור חצי גודל למעלה. אם יש לך שאלות לגבי מוצרי נעלי One Mix, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנו נטפל בזה תוך 24 שעות. סוליית גומי. עליון רשת נשימה זה מאפשר לנעל למקסם את יעילות הריצה, להפחית את זמני ההתאוששות ולהניע רצים להופעות מהירות של יום המירוץ. נעלי מירוץ של צלחת פחמן מתכווננת-מיועדות לנעלי מירוץ שריון מהירות ומשקל קל, מכיל נעלי מירוץ שריון של Anemix כוללות ציפוי פחמן הניתן להסרה לצורך החזרת אנרגיה אולטימטיבית ביום המירוץ. נעלי ריצה מקצועיות - נעל מירוצי כבישים קלים שמספקת את החזרת האנרגיה הגדולה ביותר של Onemix עד כה, Armor Wings נועד לעזור לך להשיג את המיטב האישי שלך. שירות קושרים שאנו מספקים - אם אין צלחת סיבי פחמן בחבילה, אנא צרו קשר. אנו מסדרים משלוח חדש ללא תשלום. אנא בחרו בגודל בזהירות על פי אורך וצורת כף הרגל. מומלץ להזמין את גודל הנעל הרגיל, לקוחות עם רגליים רחבות יכולים לבחור חצי גודל למעלה. אם יש לך שאלות לגבי מוצרי נעלי One Mix, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנו נטפל בזה תוך 24 שעות. אם אין צלחת סיבי פחמן בחבילה, אנא צור איתנו קשר. אנו מסדרים משלוח חדש ללא תשלום. עיצוב קל ומסוגנן רך להפליא רך ועם זאת מגיב מאוד היענות מגניבה מפלטת סיבי פחמן מתכווננת יותר נשמה יותר שכבות עליונות על אחיזה טובה יותר של כף הרגל המתאימה לספורטאים מובילים, שריון הכנפיים של Onemix משלב מדרון אוויר מתקדם עם מלא מתכוונן. צלחת סיבי פחמן באורך ליצירת אחת מנעלי המירוץ המהירות ביותר עד כה. הדו-שכבות שלנו מגורדות Jaka Mesh Sports מספקת אסתטיקה אופנה קדימה עם התאמה מאובטחת ונטולת הסחה. החומר העליון החדש הזה הוא חזק יותר ונושם יותר, ותוספת של שכבות -על עובדת עם שרוך הקיזוז של הנעל כדי לספק אחיזה בטוחה של כף הרגל בכל קצב.