סלומון סופרקרוס 4 נעלי ריצה של שבילים גברים

סוליית גומי. אחיזה עוצמתית - העברת חיבור קרקע אופטימיזציה בזכות גומי סופר גריפי קומגרפית וגיאומטריה של מזוזה המיועדת לשפיכת בוץ והדבקה טובה יותר. מומחיות ריצת שבילים שנולדה משנים של מומחיות בריצת שבילים, המיועדת לדריסת רגל מתכווננת להתאמה אישית, הגנה במידת הצורך ועמידות אופטימלית. נוחות לאורך זמן נעל זו נעל זו משלבת בטנה רכה, כושר נוח נדיב וקצף דלק כרית במדרס הבינוני. חומר עליון : בדים ארוגים בד ריפסטופ, העשויים לרוב ניילון, עם חיזוק להתנגד לקרוע, קרע ושחיקה. סוליית גומי. אחיזה עוצמתית - העברת חיבור קרקע אופטימיזציה בזכות גומי סופר גריפי קומגרפית וגיאומטריה של מזוזה המיועדת לשפיכת בוץ והדבקה טובה יותר. מומחיות ריצת שבילים שנולדה משנים של מומחיות בריצת שבילים, המיועדת לדריסת רגל מתכווננת להתאמה אישית, הגנה במידת הצורך ועמידות אופטימלית. נוחות לאורך זמן נעל זו נעל זו משלבת בטנה רכה, כושר נוח נדיב וקצף דלק כרית במדרס הבינוני. חומר עליון : בדים ארוגים בד ריפסטופ, העשויים לרוב ניילון, עם חיזוק להתנגד לקרוע, קרע ושחיקה.