קליפ חגורה של AICase למארז Google Pixel 7 עם 360 מגן מסך מובנה, הגנה על ירידה כבדה בגוף מלא גוף מחוספס

כושר מושלם : AICASE קשוח+ סדרת הגנה על מקרה טלפון מיוחד המיועד לשחרור Google Pixel 7 (6.3 אינץ ') 2022. [הגנת ירידה מוסמכת] -יש לשמר את ה- Google Pixel 7 שלך מפני טיפות, עפר, שריטות וחבטים רציניות, בהחלט המקרה הטוב ביותר לעמידות והגנה על חובה כבדה. [הגנה רב שכבתית עם מגן מסך מובנה]-מכסה חיצוני גומי פוליקרבונט פנימי פנימי, מארז אטום הלם צבאי מעוצב לדייקת צבא עבור Pixel Google 7. 【הערה : בתוך המגן הקדמי, יש שכבה של סרט כחול צריך להסיר לפני השימוש】. [שמור את המצלמה והמסך האחורי] : קצוות מוגנים מגנים על מצלמה ומסך בתוספת עיצוב קצה ללא החלקה לקבלת כיסויי יציאה מאובטחים ואחוז אבק כדי להרחיק את הלכלוך, המחוספס למארז קליפ חגורה של Google Pixel 7. ערך מוסף : Google Pixel 7 מקרים תומכים בטעינה אלחוטית. כולל מארז 1-Google Pixel 7 עם מגן מסך מובנה; אחריות ליצרן לשנה; שביעות רצון הלקוחות היא העדיפות מספר 1 שלנו. כושר מושלם : AICASE קשוח+ סדרת הגנה על מקרה טלפון מיוחד המיועד לשחרור Google Pixel 7 (6.3 אינץ ') 2022. [הגנת ירידה מוסמכת] -יש לשמר את ה- Google Pixel 7 שלך מפני טיפות, עפר, שריטות וחבטים רציניות, בהחלט המקרה הטוב ביותר לעמידות והגנה על חובה כבדה. [הגנה רב שכבתית עם מגן מסך מובנה]-מכסה חיצוני גומי פוליקרבונט פנימי פנימי, מארז אטום הלם צבאי מעוצב לדייקת צבא עבור Pixel Google 7. 【הערה : בתוך המגן הקדמי, יש שכבה של סרט כחול צריך להסיר לפני השימוש】. [שמור את המצלמה והמסך האחורי] : קצוות מוגנים מגנים על מצלמה ומסך בתוספת עיצוב קצה ללא החלקה לקבלת כיסויי יציאה מאובטחים ואחוז אבק כדי להרחיק את הלכלוך, המחוספס למארז קליפ חגורה של Google Pixel 7. ערך מוסף : Google Pixel 7 מקרים תומכים בטעינה אלחוטית. כולל מארז 1-Google Pixel 7 עם מגן מסך מובנה; אחריות ליצרן לשנה; שביעות רצון הלקוחות היא העדיפות מספר 1 שלנו.