Gaka Crepe Crepe Streamers Streamers Stremers Streamers 6 Rolls 3 צבע למסיבת יום הולדת/מסיבת פסטיבל

Stream Streeer Crepe : מתאים לקישוט מסיבות, חתונה, ימי הולדת, מקלחת כלות, מקלחת לתינוקות, יום נישואין, התכנסות כיתות, התכנסות משפחתית, יום האהבה, יום האם, בלונים של מסיבת סיום, עם קישוטים לתפאורה של תא. נייר קרפ : כל חבילה מכילה 6 גלילי זרמי נייר קרפ בשלושה צבעים, (3 סוגים של כחול) אידיאלי לקישוט המסיבות לחשוף מגדר. קישוטים למסיבות סטרימרים : כל קרפ סטרימרים גליל מודד אורך 1.8 אינץ 'x 82ft. נחלים דקורטיביים : מרקם עדין, רך למגע, גמישות טובה, קל משקל אך חזק ומוצק. ניתן לחתוך אותם בקלות לאורך או צורתך הרצויה. : תלו מהתקרות כדי ליצור אפקט אוהל, לסובב זרמים יחד לספירלות של צבע, או וילון סביב רהיטים כדי להתאים אישית את סגנון המסיבה שלכם, תוכלו לעטוף אותן מכסאות, שולחנות, לסובב אותם, להשתמש בהם כדי לארגן רקע תא צילום. יצירת פרחי נייר זעירים ליצירת חופות תקרה אדירות, עונה לחלוטין על הצרכים השונים שלך. הינה לכל יד DIY, קישוט מסיבות, קישוט לחדר שינה, קישוט מסיבות. זרם קרפ מפלגה : מתאים לחשיפת מגדר לחשוף את קישוט המסיבות, חתונה, יום הולדת, מקלחת כלות, תינוק מקלחת, יום נישואין, התכנסות כיתות, התכנסות משפחתית, יום האהבה, יום האם, בלונים של מסיבת סיום סיום, עם קישוטים לתפאורה של תא הצילום. נייר קרפ : כל חבילה מכילה 6 גלילי זרמי נייר קרפ בשלושה צבעים (3 סוגים של כחול) אידיאלי לקישוט מפלגות לחשוף מגדר. קישוטים למסיבות סטרימרים : כל קרפ סטרימרים גליל מודד אורך 1.8 אינץ 'x 82ft. נחלים דקורטיביים : מרקם עדין, רך למגע, גמישות טובה, קל משקל אך חזק ומוצק. ניתן לחתוך אותם בקלות לאורך או צורתך הרצויה. : תלו מהתקרות כדי ליצור אפקט אוהל, לסובב זרמים יחד לספירלות של צבע, או וילון סביב רהיטים כדי להתאים אישית את סגנון המסיבה שלכם, תוכלו לעטוף אותן מכסאות, שולחנות, לסובב אותם, להשתמש בהם כדי לארגן רקע תא צילום. יצירת פרחי נייר זעירים ליצירת חופות תקרה אדירות, עונה לחלוטין על הצרכים השונים שלך. הינהו על כל יד בעבודת יד, קישוט מפלגה, קישוט לחדר שינה, קישוט מפלגות. הם עשויים נייר איכותי ונבדקים היטב לפני המכירות. בינתיים, יש לנו אימצה אמנות הדפסת אבקת פלאש מזויפת ייחודית.