Katchon, קשת וילון שוליים מתכתי - xtralarge, 6.4x8 רגל, חבילה של 2 | זרמים מתכתיים קשת | וילון טינסל

אל תהססו להוסיף את הווילון היפה הזה לעגלה שלך היום!. זה מושלם גם למסיבות נושא, כמו דיסקו, הוליווד או רטרו. עם הבנייה האיכותית שלה, אתה יכול להיות בטוח שהווילון המתכתי של הקשת הזו יהיה תוספת מוקירה לציוד המפלגה שלך לשנים הבאות. התאם והתאם עם קישוטים שונים - מחפש להוסיף קצת כשרון נוסף למסיבת הגאווה שלך? אל תסתכל רחוק יותר מזרמי הגאווה שלנו! קישוטים צבעוניים אלה מגיעים במגוון צבעים ודפוסים, מושלמים להתאמה והתאמה לכל ציוד והקישוטים המועדפים עליך על מסיבות הגאווה. וילון טינסל זה הוא אביזר חובה לכידת רגעים בלתי נשכחים. התאם והתאם עם קישוטים שונים - מחפש להוסיף קצת כשרון נוסף למסיבת הגאווה שלך? אל תסתכל רחוק יותר מזרמי הגאווה שלנו! קישוטים צבעוניים אלה מגיעים במגוון צבעים ודפוסים, מושלמים להתאמה והתאמה לכל ציוד והקישוטים המועדפים עליך על מסיבות הגאווה. ניתן לשימוש חוזר ויציב - הוסף קצת צבע וניצוץ לקישוטי מסיבות הגאווה שלך עם וילון הקשת החוסן והעמיד הזה. הצגת וילון שוליים של נייר הקשת - התוספת המושלמת לכל מסיבה או אירוע! קישוט מדהים זה עשוי מחומר נייר כסף מתכתי איכותי המשקף אור יפה, ויוצר תצוגה תוססת ומושכת עין. פשוט קלף את הגיבוי והדביק את הווילון לכל משטח, כמו מסגרת דלת, קיר או תקרה. עם הצבעים התוססים והמושכים בעין העשויים מזרמים מתכתיים של קשת, הוא בטוח יוצר אווירה חגיגית ומהנה. וילון זה מיוצר מחומרי נייר כסף 'A', נועד ליצור אווירה צבעונית לכל אירוע. עם הבנייה האיכותית שלה, אתה יכול להיות בטוח שהווילון המתכתי של הקשת הזו יהיה תוספת מוקירה לציוד המפלגה שלך לשנים הבאות. ניתן לשלב את וילון שוליים של נייר הקשת עם קישוטים אחרים ליצירת מראה מגובש וחגיגי שמרשים את האורחים שלך. בנוסף, הרבגוניות שלו הופכת אותו לקישוט נהדר לכל אירוע שזקוק מעט פיצאז נוסף. בין אם אתם מתכננים לערוך קישוטים לחתונה בקשת או לקישוטי יום הולדת לקשת, קישוט התוסס הזה ייצר מוקד יפהפה.4ft בגובה 8ft, וילון זה מושלם לשימוש כתפאורה, תא צילום או קישוט כניסה. וילון זה מיוצר מחומרי נייר כסף 'A', נועד ליצור אווירה צבעונית לכל אירוע. ניתן לשימוש חוזר ויציב - הוסף קצת צבע וניצוץ לקישוטי מסיבות הגאווה שלך עם וילון הקשת החוסן והעמיד הזה. מה תקבלו : 1) וילון שוליים של קשת מתכתית של קשת : 3. השוליים הרב-צבעוניים מוסיפים מרקם ותנועה לתפאורה, מה שהופך אותו לאופציה נהדרת לתא צילום. קנו בביטחון בידיעה שאנו עומדים מאחורי המוצר שלנו עם ערבות שביעות רצון של 100% .4x8 רגל חבילה של 2 וילון שוליים של נייר שיפוע מטאלי של קשת - רקע שוליים של קשת בגודל 6. מושלם כתפאורת צילום קשת, הוא נועד להימשך וניתן להשתמש בו מחדש לאירועים מרובים. מושלם כתפאורת צילום קשת, הוא נועד להימשך וניתן להשתמש בו מחדש לאירועים מרובים. קל להרכבה דבק חזק - שוליים של קשת היא התוספת המושלמת לקישוטי יום ההולדת שלך לגאווה. אז למה לחכות? תלו אותם מהתקרה או עוטפים אותם סביב שולחן המסיבות שלכם, כדי להביא מנה נוספת של כיף לחגיגה שלכם. בין אם אתם מתכננים לערוך קישוטים לחתונה בקשת או לקישוטי יום הולדת לקשת, קישוט התוסס הזה ייצר מוקד יפהפה. עם הצבעים התוססים והמושכים בעין העשויים מזרמים מתכתיים של קשת, הוא בטוח יוצר אווירה חגיגית ומהנה. הוסף נגיעה של שמחה וחיוביות לאירוע שלך עם וילון הרקע שלנו לקשת.2 x 8 רגל (סך הכל מידות) חבילה של 2 וילון שוליים של נייר הקשת קל להתקנה וניתן לתלות אותו תוך דקות ספורות באמצעות סרט הדבק הכלול. קנו בביטחון L 100% שביעות רצון מובטחת - הפכו את החגיגות שלכם למיוחדות במיוחד עם וילון הרקע התוסס של הקשת שלנו, מושלם לקישוטי דלתות גאווה או לקישוטי מסיבת יום הולדת לקשת. וילון טינסל זה הוא אביזר חובה לכידת רגעים בלתי נשכחים.4x8 רגל הוא הדרך המושלמת להוסיף קצת כשרון צבעוני לאירוע שלך.