1-1/2 Staples® קלסר סטנדרטי עם טבעות D, אדום או בורגונדי

לטבעות נטייה יש יכולת עמוד גבוהה בהשוואה לטבעות עגולות בגודל זהה. גודל טבעת : 1-1/2 אינץ '. טבעות D בעלות קיבולת עמוד גבוהה יותר בהשוואה לטבעות עגולות בגודל זהה. שני כיסים פנים לארגון ואחסון לוחות קדמיים ואחוריים רחבים יותר מכסים מחליקים ומגני גיליון סטנדרטיים. פלסטיקה המשתמשת בפחות כימיקלים מזיקים ועם פליטות מופחתות במהלך הייצור. טבעות מלוכסן הן בעלות יכולת עמוד גבוהה בהשוואה לטבעות עגולות בגודל זהה. גודל טבעת : 1-1/2 ". לטבעות D יש יכולת עמוד גבוהה יותר בהשוואה לטבעות עגולות בגודל זהה. שני כיסים פנים לארגון ואחסון לוחות קדמיים ואחוריים רחבים יותר מכסים באופן מלא מחלקים ומגני גיליון סטנדרטיים. PVC חופשי - עשוי פלסטיקה באמצעות פחות כימיקלים מזיקים ועם פליטות מופחתות במהלך הייצור. לטבעות נטייה יש קיבולת עמוד גבוהה בהשוואה לטבעות טבעות עגולות בגודל זהה מתנגדת לדפי דפים חלקים דפים שוכבים שטוחים עם טבעות רכובות לאחור, חומר בטוח ארכיוני לא יחיה דיו או טונר מדפיסים דפים מודפסים שני כיסים פנים לארגון ואחסון לוחות קדמיים ואחוריים רחבים יותר מכסים באופן מלא מחלקים סטנדרטיים ומגני גיליון PVC בחינם-מיוצרים מפלסטיקה באמצעות פחות כימיקלים מזיקים ועם פליטות מופחתות במהלך גודל טבעת הייצור : 1-1/2 "טבעות D יש יכולת עמוד גבוהה יותר בהשוואה לאותה צבע טבעות עגולות בגודל שנבחר באקראי.