POP 'PULL PIN - 3/8 מעיין מעיין מעיין בוכנה | 1 קוטר x 1-1/2 אורך ריתוך על חבית פלדה ניתנת לצביעה |

POP 'PULL PIN-3/8 "DIA מעיין מעיין בוכנה | 1" קוטר x 1-1/2 "אורך ריתוך על חבית פלדה ניתנת לצבוע אגוז מנעול הברגה עם בורג קשיח כפתור עגול פנולי קשיח על ידי SBD. נטען מעיין משוך סיכה לאיתור, הידוק ושינוי מהיר. סיכת משיכה עמוסה באביב מאפשרת לך לחזור ולהעסיק את הבוכנה לאיתור, הידוק ושינוי מהיר. הוא מורכב מדיור (חבית) ומכלול בוכנה. מכלול הבוכנה ברגים לדיור. הדיור נועד להיות מרותך למקומו לצורך חוזק. משיכה על הידית חוזרת על הבוכנה במלואה אל תוך בית הסיכה. שחרור הידית מאפשר לבוכנה להאריך. הבוכנה והאגוז העגול הם מצופים אבץ שחור. כוח המשיכה הוא בערך 5 עד 10 קילוגרמים. סיכות פעולה קפיציות כבדות, המשמשות להתאמות בגובה ואורך במערכות מתלה, ציוד כושר ושיקום ושימושים רבים אחרים. Pop 'Pull Pin - 3/8 "בוכנה טעונה של DIA | אורך 1 "קוטר x 1-1/2" ריתוך על חבית פלדה ניתנת לצבוע אגוז מנעול הברגה עם בורג קשיח פנולית קשיחה כפתור משיכה על ידי SBD. סיכת משיכה עמוסה באביב לאיתור, הידוק ושינוי מהיר. סיכת משיכה טעונה באביב זו מאפשרת לך לחזור ולהעסיק את הבוכנה לאיתור, הידוק ושינוי מהיר. זה מורכב מדיור (חבית) ומכלול בוכנה. מכלול הבוכנה מברג לדיור. הדיור נועד להיות מרותך למקומו לכוח. משיכה על הידית חוזרת על הבוכנה במלואה אל בית הסיכה. שחרור הידית מאפשר לבוכנה להתרחב. הבוכנה והאגוז העגול המפותל הם מצופים אבץ שחור. כוח המשיכה הוא בערך 5 עד 10 ק"ג. סיכות פעולה קפיצייות כבדות, המשמשות להתאמות בגובה ואורך על מערכות מתלה, ציוד כושר ושיקום ושימושים רבים אחרים. POP 'PULL PIN - 3/8 "מעיין מעיין בוכנה טעון | קוטר 1" קוטר X 1-1/2 "ריתוך על חבית פלדה ניתנת לצבוע אגוז מנעול הברגה עם בורג קשיח פנולי עגול כפתור על ידי SBD.