מחזיק מגבות של 8 יחידות לכיסאות בריכה כבדי כבישה מפלסטיק מהדקים בקליפ גדול קליפ גדול נתפס קליפ פלסטיק

קטעי מגבות לכיסא חוף- שילובים מרובים : קטעי כיסא חוף למגבות זמינים בחבילות 8, 16 או 24, עם 4 צבעים, כמו ירוק, צהוב וכתום. כמות שונה יכולה לענות על הצרכים השונים שלך. מחזיק מגבות של קטעי כיסא- נועד להבטיח מגבות חוף מלהפוצץ ברוח הים. סט של 8- מתאים לרוב הכיסאות עם מחזיק מגבות של כיסא לסת מעוגל. יתדות בגדים- מתאימות ל : מגבות חוף או מאמרי בד בהירים. קטעי מגבת חוף צבעוניים- צבע : 4 צבעים שונים. חומר : פלסטיק. גודל : 13* 7 ס"מ. רשימת חבילות 8 * צבע גדול בגודל בהיר פלסטיק מגבות חוף מגבות שמיכות קטיפות תוספות- מתאימות לרוב הכיסאות עם קליפי בגדי לסתות מעוגלים.- מתאים ל : מגבות חוף או מאמרי בד בהירים מחזיק מגבת לכיסאות בריכה. משם ליד גבות מגבת חוף הים של חוף הים מחזיק מגבות של כיסא בריכה .- חומר : קליפי כיסא חוף פלסטיק.- צבע בהיר מקל על המציאה אם ​​הוא הולך לאיבוד קטעי מגבות לכיסא החוף.- צבע : 4 צבעים שונים של שיוך ייבוש. סחורות קטעי כיסא לכיסא למגבות חוף קטעי מגבות מאובטחים למסגרת מרבית הלסתות המעוגלות. קטעי טוול לכיסאות חוף שייט פריט זה מיוחד המיועד להבטיח מגבות חוף מלהפוצץ ברוח הים.