1981 Topps 101 לארי בירד PSA 7 כרטיס מדורג 1981-82 מזרח סופר אקשן כדורסל NBA בוסטון סלטיקס NM

מכירת כרטיסי ספורט וינטג 'ומודרניים הן מדורגות והן ללא דרגה, נפתחה ולא נפתחת. מוכר גם חתימות. כל החתימות מאומתות על ידי אימות מכובד PSA/DNA. בייסבול, כדורגל, כדורסל, הוקי, קלפי קלפים שאינם ספורט, סטים, קופסאות, סינגלים, אוספים. מכירת כרטיסי ספורט וינטג 'ומודרניים הן מדורגות והן ללא דרגה, נפתחה ולא נפתחת. מוכר גם חתימות. כל החתימות מאומתות על ידי אימות מכובד PSA/DNA. בייסבול, כדורגל, כדורסל, הוקי, קלפי קלפים שאינם ספורט, סטים, קופסאות, סינגלים, אוספים. 1981 Topps #101 לארי בירד PSA 7 כרטיס מדורג 1981-82 מזרח סופר אקשן כדורסל NBA בוסטון סלטיקס NM. רשימה זו מיועדת לטופר #101 לארי בירד 1981-82 מזרח סופר אקשן בוסטון סלטיקס NBA כרטיס כדורסל מדורגת על ידי PSA כ- PSA NM 7. הכרטיס מוצג בסריקה הראשונה. החלק האחורי של הכרטיס מוצג בסריקה השנייה. חמישה קלפים מוצגים בסריקה השנייה, אך רק הכרטיס היחיד המתואר בכותרת ומוצג בסריקה הראשונה כלול. התאם את המספר הסידורי של PSA של הכרטיס בסריקה הראשונה לזה בסריקה השנייה כדי לקבוע איזה גב מתאים לכרטיס המופיע. כרטיס נהדר!.