יאנצ ' י 2 יחידות סל כביסה מתקפל 72 ליטר סל כביסה מלבן גדול וגבוה,סל בגדים עמיד למים עם ידיות מורחבות,

*סל כביסה עצמאי ועמיד למים-סל הכביסה שלנו עשוי מבד פוליאסטר עמיד עם שכבה פנימית עבה עמידה למים. חוט פלדה מעגל תפור בתוך החלק העליון של הסל כדי לשמור על הצורה. אין צורך להרכיב, לפתוח את סל, להתיר את סימני קיפול. זה יעמוד בפני עצמו. גודל קיבולת גדול של 72 ליטר : 15.7"(ליטר)*11.8"(וואט)*19.6"(שעה). מושלם כביסה ארגון ואחסון אשר בקלות מכניס שלך בגדים, מגבות, מצעים וצעצועים בזה. *ידית מחוזקת מורחבת - לסלי הכביסה ידיות ארוכות מחוזקות כפליים מאפשרות לך לשאת אותן ביד אחת, כך שתוכל לשאת בקלות במדרגות או בחדר כביסה. *חבילה של 2 & סוג בגדי שלך * -2 יחידות צידניות בחבילה אחת, להפרדת כהה/אור בגדי כדי לחסוך לך זמן.חוסך יותר כסף מאשר לקנות אחד.הערה : פשוט להשתמש במטלית רטובה כדי לנגב את לכלוך או לשטוף לכלוך תחת מים קרים. אין לנקות במכונת כביסה ומייבש. *עיצוב מתקפל * - ניתן לקפל את תיק הכביסה המתקפל לאחסון חוסך מקום כאשר אינו בשימוש.אידיאלי עבור מכללת מעונות, חניכים, דירות, מלון שימוש, תינוק משתלות, חדר שירות, וקניות. אלה נהדרים לארגון הדברים שלך ולשמור על החדר שלך מסודר. האם אתה עדיין מודאג מהנושאים האלה?. 1. אין מקום לבגדים מלוכלכים. 2. בגדים מלוכלכים מריחים רע במשך זמן רב. 3. סל הכביסה הפינתי קטן מדי לבית. …. אל תדאג. סלי כביסה של יאנצ ' י עוזרים לך לפתור את כל הבעיות. זה כביסת הוא עשוי עבה פוליאסטר, את פנים תכונות עמיד למים ציפוי כדי לשמור מאוחסן פריטים יבש,זה הוא קל משקל ועמיד,עושה את זה קל לנשיאה למעלה ולמטה stairs.It יעמוד ולשמור זקוף על עצמו במשך זמן רב מאוד,די נוח ללא התקנה.וניתן לקפל אותו בקלות לחתיכה כדי לחסוך מקום כאשר הוא לא נמצא use.Do לא להשתמש מכונת כביסה ומייבש כדי לשטוף את כביסת, את פי ציפוי עלול להיהרס.את כביסת יש ומראה יפה, הם הולכים גם בכל חדר בבית שלך.