Pretyzoom 3 pcs מדף מזון לחם סלים מיובשים נצרים נצרים סוכריות במבוק איפור שמשות פירות בעבוד

חומר סינטטי. סל אחסון ארוג- סל האחסון עשוי מחומר אמין ובטוח, בטוח ויכול להיות זמן רב. סלים ארוגים לארגון- משקל קל, גודל מתאים, סל ארוג יכול להיות בקלות ולקחת לכל מקומות שתרצו. סל ארוג- זה יכול לשנות את סגנון הקישוט של הבית הישן שלך ולהביא לך חוויה חדשה ומצב רוח טוב. סלים ארוגים לאחסון- מראה עדין, אתה יכול לשלוח את סל האחסון במתנה לחברים ולמשפחות שלך. סל עטיפת אוכל- הוא מגיע עם מבנה יציב שיכול לעמוד ביציבות על שולחן העבודה, מה שמקל על התהפכות. חומר סינטטי. סל אחסון ארוג- סל האחסון עשוי מחומר אמין ובטוח, בטוח ויכול להיות זמן רב. סלים ארוגים לארגון- משקל קל, גודל מתאים, סל ארוג יכול להיות בקלות ולקחת לכל מקומות שתרצו. סל ארוג- זה יכול לשנות את סגנון הקישוט של הבית הישן שלך ולהביא לך חוויה חדשה ומצב רוח טוב. סלים ארוגים לאחסון- מראה עדין, אתה יכול לשלוח את סל האחסון במתנה לחברים ולמשפחות שלך. סל עטיפת אוכל- הוא מגיע עם מבנה יציב שיכול לעמוד ביציבות על שולחן העבודה, מה שמקל על התהפכות. רשימת חבילות 3 x מאפייני סל אחסון -צבע : כמוצג מארגן שולחן עבודה -גודל : 20.00x20.00x13.00 ס"מ/7.86x7.86x5 סלי מיני. - סל ארוג עם מרקמים עדינים הופך את הבית שלך ליפה ומסוגנן יותר. עם עיצוב פשוט אלגנטי למראה ועבודות משובחות למען פרקטיות וסל עטיפת אוכל אסתטיקה. - שמור על הארון שלך וחדרים אחרים מסודרים ומסודרים כדי לחסוך יותר מקום ולשמור עליו סלים ארוגים קטנים ומסודרים לאחסון. - סל האחסון הוא כל חדר, חדר אמבטיה, חדר שינה או סלון עיצוב בית קופסת אחסון ממתקים קטנים. חומר : סל ארוג קטן במבוק - השתמש בסל כדי למיין מגוון של פריטים ביתיים, מטבח או אישיים, כמו חטיפים, פירות וכן על סל איפור. - משקל קל, גודל מתאים, סל ארוג יכול להילקח בקלות ולקחת כל מקומות שתרצו קופסאות אחסון תכשיטים. תיאור סלי סלים שאותם תיבת אחסון זו תעזור לכם לאחסן ולארגן את החטיפים, הקוסמטיקה ופריטים אחרים בשולחן העבודה. סל אחסון זה עשוי מחומר פרימיום, לשימוש. סל סל, סלון, סלון, שידה, משרד ואירועים אחרים.