Besportble 2 pcs סל אחסון ארוג סל אצות סל אחסון סל אחסון

חומר סינטטי. סט מיכלי סוכר תה קפה : לא משנה היכן מונח, הסל הארוג הזה יכול תחושה טבעית לחדר. סל מפיות ארוג : המבנה הסביר יכול לאחסן בקלות כל מיני חפצים קטנים, מה שהופך את שולחן העבודה שלך למסודר יותר. סל אחסון ארוג קטן : מארגן מזווה למטבח ; סל בעבודת יד עמיד ועדין המתאים לקישוט פנים וחוץ. מארגן תוספות : חומר נבחר, שלא קל לעוות או לשבור, הסל הארוג יכול להיות לזמן מה. סלי אחסון ארוגים לארגון : לא משנה היכן ממוקמים, הסל הארוג הזה יכול תחושה רעננה וטבעית לחדר. חומר סינטטי. סט מיכלי סוכר תה קפה : לא משנה היכן מונח, הסל הארוג הזה יכול תחושה טבעית לחדר. סל מפיות ארוג : המבנה הסביר יכול לאחסן בקלות כל מיני חפצים קטנים, מה שהופך את שולחן העבודה שלך למסודר יותר. סל אחסון ארוג קטן : מארגן מזווה למטבח ; סל בעבודת יד עמיד ועדין המתאים לקישוט פנים וחוץ. מארגן תוספות : חומר נבחר, שלא קל לעוות או לשבור, הסל הארוג יכול להיות לזמן מה. סלי אחסון ארוגים לארגון : לא משנה היכן ממוקמים, הסל הארוג הזה יכול תחושה רעננה וטבעית לחדר. רשימת חבילות 2 x מאפייני סל אחסון -צבע : כפי שמוצג מחזיק תבלינים -גודל : 27.50x20.00x10.00 ס"מ/10.81x7.86x3 מארגן שקית תה. חומר : אביזרי בר קפה של דשא ים -סל אחסון של מורטי -פונקציונלי מתאים מאוד לאחסון קוסמטיקה, ספרים, מגזינים, נייר טואלט, מגבות, -ארוג דק ביד, הוא מספק חום ומרקם יוצא דופן לכל חלל. מספק שנים של מחזיק תה עמידות וקיימות למארגן שקיות תה. -מולטי-תפקודי, זה לא רק קישוט שולחן עבודה ביתי אלא גם סל אחסון מעשי סל רטאן. -סל הארוג הזה עשוי דשא ים, העיצוב הכללי פשוט ואלגנטי, עמיד וחזק מספיק מארגן שקיות תה. -סל בעבודת יד עמיד ועדין המתאים לתחנת תה מקורה וחיצונית. מארגן Creative Handcraft עיצוב ארוג, טרי ומושך יותר, אשר תחושת הטבע בבית. חומר פרימיום של סל אחסון ארוג קטן עם ביצועים יציבים, יכולת נשיאה טובה, בטוח וללא ריח וזמן שירות.