שמלת דרך 8 חתיכות אפריקאי סרט בוהו קשת סרטי ראש נמתח ארנב אוזן כיסוי ראש טורבן שיער להקות קשתות שיער

כמות מספקת : החבילה מגיעה עם 8 חתיכות של אפריקאי סרטי ראש וכל נועד עם צבעוני אפראיקה הדפסי, אשר מציע מספיק כמות כדי לענות על הצרכים שלך ומוסיף יותר קסמי וחיוניות שלך תלבושות. עיצוב חמוד : סרט ראש זה מעוטר בקשת, וקשר הקשת הקשור מקובע בחוט ברזל, הנוח לעיצוב, חמוד וחביב; כאשר אתה לובש את סרטי הראש האלה, הם יהפכו אותך למקסים יותר בקהל. אמין חומר : אלה שיער להקות עשויים בד, אשר הוא רך ונושם; עם נחמד גמישות, את ארנב אוזן כיסוי ראש הוא מתאים עבור רוב נשים ובנות ללבוש מבלי לגרום להם להרגיש הדוק מדי או רופף. מעשי מתנות : את צבעוני אפריקאי סגנון שיער להקות הם קל התאמה ועדין, יהיה מועדף על ידי רוב גבירותיי ובנות, אתה יכול להכין אותם כמו מעשי ומקסים מתנות למאהב שלך, חברים לכיתה, נקבה חברים או בני משפחה על ימי הולדת או פסטיבלים. שימוש מרובה : את אלסטי טורבן סרטי ראש הם רך וגמיש, יכול יפה להתאים שלך יומי נראה, אשר הוא ישים עבור חופשת חופים, נסיעות, היכרויות, מסיבת משפחה, האזנה למוסיקה, קריאת ספרים ונהנה פנאי זמן או רק רק באמצעות אותם לסגנון שלך חמוד נראה. תכונות : אירועים ישימים : את אלסטי טורבן סרטי ראש הם רך וגמיש, יכול יפה להתאים שלך יומי נראה, אשר הוא ישים עבור חופשת חופים, נסיעות, היכרויות, מסיבת משפחה, האזנה למוסיקה, קריאת ספרים ונהנה פנאי זמן או רק רק באמצעות אותם לסגנון שלך חמוד נראה. נוח ללבוש : את אפריקאי קשת סרטי ראש לנשים עשויים בד, אשר הוא רך וגמיש, לנשימה וידידותי לעור, זיעה סופגת ונוח ללבוש, שמירה אתה מגניב ואופנתי, מתאים לעונות שונות. מפרט : חומר : בד גודל : כפי שתמונות מראות חבילה כוללת : 8 סרטי ראש אפריקאים הערות חמות : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות בגודל. הצבעים עשויים להתקיים הבדלים קלים בשל מסכים שונה.