Yesbay שולחן עבודה עץ חג המולד מצחיק שולחן עבודה מעץ עץ חג המולד מעץ עדין יישום רחב מיניאטורה 1 סט ירוק

מכיוון שעץ חג המולד הזה מודפס בצבעים בהירים, הוא מושך את העין עבורך לקשט את ביתך בפסטיבל. זה מעודן ועדין עבורך לשימוש לאורך זמן מכיוון שעץ חג המולד שולחן העבודה הזה מיוצר עם עבודות משובחות. עץ חג המולד הזה עשוי מחומר עץ, חסר טעם וקל משקל. אורך מוצר זה הוא 18.7 ס"מ ועם 13.9 ס"מ, ישנם שלושה צבעים לבנים, צהובים וירוקים לשלושה צבעים לבחירה. זה מתאים לשימוש בסלון, בחדר המיטה או במשרד כדי לקשט את השולחן שלך בחג המולד. מכיוון שעץ חג המולד הזה מודפס בצבעים בהירים, הוא מושך את העין עבורך לקשט את ביתך בפסטיבל. זה מעודן ועדין עבורך לשימוש לאורך זמן מכיוון שעץ חג המולד שולחן העבודה הזה מיוצר עם עבודות משובחות. עץ חג המולד הזה עשוי מחומר עץ, חסר טעם וקל משקל. אורך מוצר זה הוא 18.7 ס"מ ועם 13.9 ס"מ, ישנם שלושה צבעים לבנים, צהובים וירוקים לשלושה צבעים לבחירה. זה מתאים לשימוש בסלון, בחדר המיטה או במשרד כדי לקשט את השולחן שלך בחג המולד. מפרטים : הביצוע המשובח הופך את עץ חג המולד בשולחן העבודה הזה הוא מעודן ועדין, שהוא עמיד עבורך לשימוש לאורך זמן. בעבודת עבודה משובחת, עץ חג המולד שולחן עבודה זה מעודן ועדין עבורך לשימוש לאורך זמן. זה מעודן ועדין עבור אתה לשימוש לאורך זמן מכיוון שעץ חג המולד בשולחן העבודה הזה מיוצר עם עבודות משובחות. תכונות : עץ חג המולד הזה מודפס בצבעים בהירים, וזה מושך את העין כדי לקשט את הבית שלך בפסטיבל. זה מודפס בצבעים בהירים, חג המולד הזה העץ מושך את העין כדי לקשט את ביתך בפסטיבל. זה מתאים לשימוש בסלון, בחדר המיטה או במשרד כדי לקשט את שולחןך בחג המולד .18.7 ס"מ x 13.9 ס"מ/7.36 "x 5.47" (בערך. ) הערות : בגלל ההבדל בהגדרת האור והמסך, צבע הפריט עשוי להיות שונה במקצת מהתמונות. אנא אפשר הבדל ממד קל בגלל מדידה ידנית שונה.