Scosche PSM11007 Terraclamp MagicMount Pro Magnetic Mount Mount

הרכבה על הרכבה : עם הבסיסים הכלולים, הרכבה על מהדק משולש או כל משטח חצי שטף; רצועות גומי מספקות אבטחת מכשירים נוספת. הרכבה מגנטית : שני בסיסי מהדק עם דבק כיתה 3 M רכב מעניקים לך צדדיות גוברת. מהדקים עמידים : חומרת הרכבה לנירוסטה ואלומיניום בדרגת חלל 6061-T6 לעמידות לאורך זמן. כלול בחבילה : Magic Mount Pro XL Smartphone Mount, גדול מגיע עם אחריות מוגבלת לכל החיים. הרכבה על הרכבה : עם הבסיסים הכלולים, הרכבה על מהדק משולש או כל משטח חצי שטף; רצועות גומי מספקות אבטחת מכשירים נוספת. הרכבה מגנטית : שני בסיסי מהדק עם דבק כיתה 3 M רכב מעניקים לך צדדיות גוברת. מהדקים עמידים : חומרת הרכבה לנירוסטה ואלומיניום בדרגת חלל 6061-T6 לעמידות לאורך זמן. כלול בחבילה : Magic Mount Pro XL Smartphone Mount, גדול מגיע עם אחריות מוגבלת לכל החיים. קו הרכבה של Scosche Terraclamp Retall Mount Plapp פותח כפתרון הרכבה של Power Sports רב -תכליתי הכולל אפשרויות הרכבה מרובות עבור מגוון רחב של יישומים. הם מיועדים לביצועים מקסימליים תוך הרכבה מאובטחת של רבים מהמכשירים הניידים המובילים של ימינו ואביזרי Power Sports. רבים מהתושבי הטלפון של Terraclamps מכוניות משלבים את מערכת הסמארטפונים המגנטיים של Scosche של Scosche Magic Mount או Magic Mount Pro XL. נבנה באמצעות חומרים איכותיים כמו 6061-T6 אלומיניום בדרגת תעופה וחלל חלל וחומרה נירוסטה בנויים לעמידות לאורך זמן. הם מגיעים עם האופניים או הרכב הרכב, הבסיס והחומרה ההרכבה. על דגמי הרכבה טרקלאמליים ניידים, תוכלו אפילו להתאים אישית את ההר על ידי הוספת סורגי הרחבה אחד או יותר 4.5 אינץ 'ו/או "מפרקי אצבעות" המספקים מפרק ציר נוסף והארכה של 1.5 אינץ' שיכולה להסתובב ולסובב 360 מעלות. Terraclamp הוא אמין ביותר ופיתרון הרכבה נהדר לחובבי Powersports. קו הרכבה של Scosche Terraclamp Retall Mount Plapp פותח כפתרון הרכבה של Power Sports רב -תכליתי הכולל אפשרויות הרכבה מרובות עבור מגוון רחב של יישומים. הם מיועדים לביצועים מקסימליים תוך הרכבה מאובטחת של רבים מהמכשירים הניידים המובילים של ימינו ואביזרי Power Sports. רבים מהתושבי הטלפון של Terraclamps מכוניות משלבים את מערכת הסמארטפונים המגנטיים עטורי הפרסים של Scosche או Magic Mount Pro XL.