Cricket Ovation Mount Mount, Boxwave® [X -Switch Car Mount] אוויר רכוב על מכונית רכבה על הרכבה פשוטה

? [פשוט וקל לשימוש] תוך שימוש במושג פשוט אך מבריק כדי לאחוז בצורה מאובטחת את הביוץ שלך, הרכבה על מכונית ה- X-Switch היא מהירה וקלה! פשוט צנח את הביוץ שלך, ומשקל הטלפון שלך יגרום לזרועות לסגור אוטומטית ולעטוף היטב את המכשיר שלך למסע שלך. אין צורך בלוחות מתכת מיוחדים או בדודאדים פולשניים אחרים, זה פשוט כמו שהוא מקבל. ⚓ [בטיחות ראשונה] הרכבה על מכונית ה- X-Switch מקלה על ענות לשיחות, השתמש ב- GPS שלך או לנגן מוזיקה מבלי להוריד את העיניים מהכביש! ניתן להתאמה לחלוטין כדי להטות את הביוץ כלפיך, כך שתוכל להציג את המסך שלך תוך שמירה על הידיים שלך לאן שהם שייכים - על ההגה!. ? [איכות גבוהה] שנבנה עם החומרים האיכותיים ביותר, גימור הפוליקרבונט החלק של מכונית ה- X-Switch הוא חזק ועמיד! שדות מכוסה גומי אוחזים בחוזקה באוורור אוויר מכל סוג שיספק אבטחה למכשיר שלך באמצעות כל סערה שתוכל לחוות במהלך הרכיבה שלך. ? [חסכוני] מדוע לשלם יותר עבור הרכב על רכב כאשר הר רכב X-Switch הוא עלות נמוכה והאם העבודה? עם נקודת מחיר כל כך נהדרת, קנו 2 או 3 לחברים שלכם כדי שיוכלו ליהנות נהיגה בטוחה!. ? [קומפקטי וקל משקל] רכב המכונית של ה- X-Switch מיועד לטיול ברוחב 3 סנטימטרים בלבד, כך שתוכלו לקחת אותו לכל מקום אליו אתם הולכים! הבנייה הקלה פחות מאונקיה ועם זאת עושה את תפקידה כדי לספק לך חוויה בטוחה ובטוחה ללא ידיים. האם אתה רוצה פיתרון הרכבה פשוטה ופשוטה לכיוון הביוץ שלך שפשוט עובד? נמאס מכל הפעמונים והשריקות הנוספות של תקעי מכוניות יקרים? לא מתחשק להדביק צלחת מתכת מכוערת לביוץ היפה שלך רק כדי להשתמש בה במכונית? Mount Woxwave X-Switch Mount מיועד לך! שימוש במושג פשוט אך מבריק לאחוז בצורה מאובטחת את הביוץ שלך, הרכבה על מכונית ה- X-Switch מהירה וקלה! פשוט צנח את הביוץ שלך, ומשקל הטלפון שלך יגרום לזרועות לסגור אוטומטית ולעטוף היטב את המכשיר שלך למסע שלך. אין צורך בלוחות מתכת מיוחדים או בדודאדים פולשניים אחרים, זה פשוט כמו שהוא נהיה! הרכב המכונית של X-Switch מקל על ענות לשיחות, השתמש ב- GPS שלך, או לנגן מוזיקה מבלי להוריד את העיניים מהכביש! ניתן להתאמה לחלוטין כדי להטות את הביוץ כלפיך, כך שתוכל להציג את המסך שלך תוך שמירה על הידיים במקום שהם שייכים - על ההגה! בנוי עם החומרים האיכותיים ביותר, גימור הפוליקרבונט החלקה של מכונית X -Switch הוא חזק ועמיד. שדות מכוסה גומי אוחזים בחוזקה באוורור אוויר מכל סוג שיספק אבטחה למכשיר שלך דרך כל סערה שאתה עלול לחוות במהלך הרכיבה שלך. מדוע משלמים יותר עבור הרכב על רכב כאשר הרכבה על רכב ה- X-Switch היא עלות נמוכה ועושה את העבודה? עם נקודת מחיר כל כך נהדרת, קנו 2 או 3 לחברים שלכם, כך שיוכלו ליהנות מנהיגה בטוחה! הר מכוניות X-Switch מיועד לטיול ברוחב 3 סנטימטרים בלבד, כך שתוכלו לקחת את זה לכל מקום אליו אתם הולכים! הבנייה הקלה פחות מאונקיה ועם זאת עושה את תפקידה כדי לספק לך חוויה ללא ידיים. פיצויים : זו התחכום האולטימטיבי.