קיצוני PlayVital תלת מימד מהדורה משובצת אנטי -החלקה סיליקון עור לעור לבקר Xbox Series X, מגן על גומי

האם אתה מודאג מפגיעה בטעות או לשרוט את הבקר החדש שלך?. האם אתה רוצה להוסיף אישיות ואחיזה בפשטות ובמהירות?. מארז ההגנה על סיליקון באיכות גבוהה Play Vital יענה על הצרכים שלך תוך הבאת חווית משחק חדשה. אזור כפתורי הפנים המופעלים נמנע מהפרעות כפתורים. חתיכות אחיזה שהורמו נגד החלקה על ידיות קדמיות ואחוריות כדי לשפר את הנוחות במשך שעות ממושכות במשחק. 3 עיצוב שונה של אצבע מקלות אחיזות משפרות את בקרת האגודל שלך. 1* כיסוי מארז סיליקון רך לבקר Xbox Series X/S. 6* כובעי מקל אגודל (3 סגנון). מארז סיליקון באיכות גבוהה מעוצב במיוחד עבור בקר Xbox Series S/X (דגם 1914). מגוון סגנונות וצבעים לבחירה, שמור על הבקר שלך בטוח, חדש ומסוגנן. פני השטח של עור אחיזת הסיליקון שאינו החלקה מעוצבים במהדורה משובצת תלת מימד, שיכולה לשפר את תחושת האחיזה במהלך המשחק, למנוע החלקה ולגרום לך ליהנות מחווית משחק טובה יותר. קל להתקנה ולהסרת שרוול סיליקון עמיד ולא יפריע לפונקציה של הבקר לאחר ההפעלה, לא יפריע לשימוש בכפתורים ויציאות כלשהן. אנא חפש "Play Vital Silicone Cover עבור Xbox Series X/S" ב- You Tube כדי לקבל את מדריך ההתקנה. עור כיסוי גומי חתוך בדיוק מספק הגנה מסביב והגנה אמינה עבור בקר S/X של סדרת Xbox, ומונע שריטות, לכלוך, נפילה, שכיחה ושומן הנגרם כתוצאה משימוש יומיומי. מגיעים עם 1 PCS עור סיליקון ו -3 זוגות כובעי אחיזת אגודל בסגנונות שונים, בקר וחלקים אחרים אינם כלולים. חשוב : מוצר זה אינו מתאים לבקר כאשר הוא עם מתאם אוזניות. מארז סיליקון באיכות גבוהה מעוצב במיוחד עבור בקר Xbox Series S/X (דגם 1914). מגוון סגנונות וצבעים לבחירה, שמור על הבקר שלך בטוח, חדש ומסוגנן. פני השטח של עור אחיזת הסיליקון שאינו החלקה מעוצבים במהדורה משובצת תלת מימד, שיכולה לשפר את תחושת האחיזה במהלך המשחק, למנוע החלקה ולגרום לך ליהנות מחווית משחק טובה יותר. קל להתקנה ולהסרת שרוול סיליקון עמיד ולא יפריע לפונקציה של הבקר לאחר ההפעלה, לא יפריע לשימוש בכפתורים ויציאות כלשהן. אנא חפש "Play Vital Silicone Cover עבור Xbox Series X/S" ב- You Tube כדי לקבל את מדריך ההתקנה. עור כיסוי גומי חתוך בדיוק מספק הגנה מסביב והגנה אמינה עבור בקר S/X של סדרת Xbox, ומונע שריטות, לכלוך, נפילה, שכיחה ושומן הנגרם כתוצאה משימוש יומיומי. מגיעים עם 1 PCS עור סיליקון ו -3 זוגות כובעי אחיזת אגודל בסגנונות שונים, בקר וחלקים אחרים אינם כלולים. חשוב : מוצר זה אינו מתאים לבקר כאשר הוא עם מתאם אוזניות. ו עוצב על ידי גיימרים של קיצוני מוגבלת. מקרה הסיליקון פטנט על פטנט. מוגן על ידי פטנטים מונפקים ועומדים. פלייביטל קיצוני כל הזכויות שמורות. כל שאר הסימנים המסחריים הם רכושם של בעליהם בהתאמה.