DIYDEG ADP 200ER החלפת אספקת חשמל ל- PS4 1200, 4 סיכות מקוריות איכותיות ABS Slim Console Console מתאם

החלפה מושלמת : ADP 200 ER אספקת חשמל המיועדת למארח דגמי PS4 1200, החלפה מושלמת לרכיבי אספקת חשמל פגומים. עמיד בלאי : עבור מתאם כוח PS4 עשוי מחומר ABS, עמיד בלאי, לא קל לפגיעה, וניתן להשתמש בו במשך זמן רב. קל לנשיאה : החלפת אספקת חשמל ל- PS4 1200 קלה לנשיאה, קטנה, יעילה ואטומה במלואה לשימוש חיצוני. מגזרת מדויקת : החלפת מקור חשמל למגזר וממשק מדויק של PS4 1200 מבטיחים מיקום התקנה מושלם ומתקנה. קל להתקנה : מקור הכוח של קונסולת המשחק קל להתקנה ואינו דורש פעולה מיוחדת, פשוט החלף את ספק הכוח הישן עם חדש. החלפה מושלמת : ADP 200 ER אספקת חשמל המיועדת למארח דגמי PS4 1200, החלפה מושלמת לרכיבי אספקת חשמל פגומים. עמיד בלאי : עבור מתאם כוח PS4 עשוי מחומר ABS, עמיד בלאי, לא קל לפגיעה, וניתן להשתמש בו במשך זמן רב. קל לנשיאה : החלפת אספקת חשמל ל- PS4 1200 קלה לנשיאה, קטנה, יעילה ואטומה במלואה לשימוש חיצוני. מגזרת מדויקת : החלפת מקור חשמל למגזר וממשק מדויק של PS4 1200 מבטיחים מיקום התקנה מושלם ומתקנה. קל להתקנה : מקור הכוח של קונסולת המשחק קל להתקנה ואינו דורש פעולה מיוחדת, פשוט החלף את ספק הכוח הישן עם חדש. תכונה : 1. החלפה מושלמת : ADP 200 ER אספקת חשמל המיועדת למארח דגמי PS4 1200, התחליף המושלם לרכיבי אספקת חשמל פגומים. 2. עמיד ללבוש : עבור מתאם כוח PS4 עשוי מחומר ABS, עמיד בלאי, לא קל לפגיעה, וניתן להשתמש בו במשך זמן רב. 3. קל לנשיאה : החלפת אספקת חשמל ל- PS4 1200 קלה לנשיאה, קטנה, יעילה ואטומה במלואה לשימוש חיצוני. 4. מגזרת מדויקת : החלפת מקור חשמל למגזר וממשק מדויק של PS4 1200 מבטיחים מיקום התקנה מושלם ומיקום התקנה. 5. קל להתקנה : מקור הכוח של קונסולת המשחק קל להתקנה ואינו דורש פעולה מיוחדת, פשוט החלף את ספק הכוח הישן עם חדש. מפרט : סוג פריט : החלפת אספקת חשמל עבור PS4 1200 חומר : ABS אספקת חשמל מודל : עבור ADP 200 ER מתח קלט : 100-240 V 2.5 A 50 60 Hz מתח יציאה : +4.8 V-1.5 A, +12 V-16 A דגמים רלוונטיים : עבור PS4 1200 רשימת חבילות : 1 x לאספקת חשמל של ADP 200 ER.

Item Type:
Power Supply Replacement For PS4 1200
Material:
ABS
Power Supply Model:
For ADP 200ER
Input Voltage:
100-240v 2.5a 50 60hz
Output Voltage:
+4.8v-1.5a, +12v-16a
Applicable Models:
For PS4 1200