Visesunnny Barber Cape Cartoon Cartoon חמוד עצלן פוליאסטר חיתוך שיער חיתוך סלון קייפ סינר אנטי-סטטי

מְיוֹבָּא. (חומר : פוליאסטר+פול). כף סלון מקצועי המיועד במיוחד לחיתוך או לעיצוב שיער. מתאים למספרה, צבע שיער, חיתוך וחיתוך וכל פרויקט הסלון. ויסוני ברבר קייפ היא הבחירה המדהימה שיש לה את הגרסה החדשה ביותר עם עיצוב באיכות גבוהה!. אנו מייצרים מיינסטרים באופנה בר-קיימא על ידי התמקדות בפונקציונליות אסתטית מעולה וקיימות מקצה לקצה!. זה גם קל לניקוי ומתייבש במהירות. מתאים לשימוש בסלון מקצועי. זה יכול לשמש את המבוגרים והילדים כאחד, המתאימים לכל גודל. מתאים למספרה, צבע שיער, חיתוך וחיתוך וכל פרויקט הסלון. כף סלון מקצועי המיועד במיוחד לחיתוך או לעיצוב שיער. ויססוני סלון ברבר קייפ מתאים לתספורת DIY בבית, וניתן לספק אותו גם בסלון ספר מקצועי. חומר טוב עם עבודות משובחות. גם מבוגרים וילדים יכולים להשתמש בהם. מתאים לשימוש בסלון מקצועי. מספרות וקוסמטיקאים באמת מעריכים את החומר הקל והעמיד במים שלה, מה שהופך אותו למעשי מאוד לנהל ולהשתמש בו. Capes באיכות הסלון היא אחת רב-פונקציונלית, מושלמת לחיתוך סלון, סטיילינג וצביעה, ומציעה כיסוי טוב יותר על בגדים ונעליים. תמיכה במחק נקי, תומך גם בשטיפת מכונה או נקי יבש. ✅ ✅ ✅ שימוש : זהו פריט חובה לכל מספרה. מספרת אופנתית קייפ מתאימה היטב לנשים וגם לגברים. (גודל : W57 x L65 אינץ '). Visesunny Barber Barber Cape הוא ביצוע משובח של טיפול בשיער או זקן. זה ללא ספק אביזר אידיאלי לחיתוך שיער וסטיילינג.מאז שנת 2000, קווי המוצרים של Visesunny כוללים ביקני תספורת, שקיות יבשות רטובות, שקיות כביסה, פטיש משתלת, שקיות בד לשימוש חוזר ותרמילים העשויים מבד אטום למים מתחדש שלנו.