מיני איפור מברשת סט, נייד מיני איפור מברשת מקרה, מקצועי נסיעות איפור מברשת סט, מגיע עם מראה, גבירותיי

חומר : חומר באיכות גבוהה, מראה מושלם, עם ידית נוחה. רך ובטוח, זה רגיל עוקץ או לגרות את העור. איפור מברשת מקרה גודל : 3.35 6.33 0.87. נייד : את מושלם נסיעות סט מברשת, קטן וקל לנשיאה, יכול להיות בקלות לשים לתוך מזוודה. ניתן למלא את דרישות האיפור שלך בכל עת. סט כולל 5 מברשות, יש צלליות מברשת, קרן מברשת, צלליות מברשת, שפתיים מברשת סומק מברשת. זה יכול לפגוש שלך צלליות, אבקה רופפת, סומק, גבות איפור הצרכים. לתת לך את מושלם איפור כל זמן אתה איפור. עם תיבת המראה, איפור הוא יותר נוח. תחושת יד מצוינת : החומר של מברשת האיפור קובע את רכות ראש המברשת. את מברשת ראש של זה איפור מברשת הוא סופר חלק, זה יהיה לא לייצר כל שפשוף תחושה על הפנים שלך, וזה הוא מאוד רך. ג ' ומאי יש מצוין לאחר שירות ומכירות, 100% החזר, אם יש לך חוסר שביעות רצון לאחר שקבל את הסחורה, אנא פנה אלינו ישירות, אנו נעשה כמיטב יכולתנו כדי לפתור את זה בשבילך, אם אתה רוצה החזר, אנחנו נעשה את זה בתוך יום עבודה אחד תשובה לך בתוך.