מר סיגה 4 מארז סט מיכל אחסון מזון אטום, מיכלי ארגון מזווה למטבח בחינם, מיכלי אחסון ספגטי מקמח דגנים

מיכל ארגון מזווה אטום : שומר על האוכל והחטיפים שלך טריים ויבשים יותר עם המכסה האטום. נהדר לאחסון דגנים, ספגטי, פסטה, אגוזים, סוכריות, סוכר, שעועית ועוד. זה גם מתנה גדולה עבור המשפחה שלך וחברים. סט 1 כולל 4 מיכלים גדולים (2.1 ליטר/72 אונקיות). אמצעים : ל-איקס ו-איקס 4.2 "איקס 4.2 " איקס 12.6". פעולה ביד אחת : לחץ והחזק את שני הכפתורים כדי לפתוח או לאטום את המכסה, זה נוח לתפעול ביד אחת. חדשני לסחוט-כדי-פתוח מנגנון עם סיליקון אטם מבטיח אטום חותם, כמו סיליקון אטם מחובר מיכל באופן מלא עם שלה למתוח על ידי שחרור כפתורים על המכסה, זה מאובטח איטום שומר מזון החוצה של לחות ולחות. חומר חינם באיכות מזון : עשוי מחומרים באיכות מזון, 100% ללא תשלום, כך שמיכלי ארגון ואחסון מזווה אלה באיכות הגונה בטוחים לחלוטין לאחסון מזון. חסון וברור אחסון מיכל גורם לך לזהות את תוכן מכל זווית. עיצוב הניתן לגיבוב חוסך מקום : מר סיגה מיכלי אחסון מזון הניתנים לגיבוב מאפשרים אחסון מרבי של הארון שלך, שמור על ארונות המזווה שלך מסודרים ומסודרים. זה מלבן צורת הוא גם הרבה יותר קל לך לתפוס ולשאת ולא את עגול אלה. המשימה של מר סיגה : להקל על עבודות הבית שלך ולהפוך את העולם לנקי יותר. אם אתה לא שמח על המוצר, אתה מכוסה על ידי החזר מלא. אנא אל תהססו לפנות אלינו בכל שאלה שיש לכם, אנחנו כאן לתמיכה וייעוץ!.