בית ממותק 32 מיכלי אחסון מזון סט עם מכסי הצמד, מיכלי פלסטיק חסיני דליפות לארגון מטבח, מיכלי ארוחת צהריים-ללא

1.החבילה כוללת מכולות מלבניות בגודל 3 על 35 עוז; מכולות מלבניות בגודל 3 על 30 עוז; מכולות עגולות בגודל 3 על 25 עוז; מכולות מלבניות בגודל 3 על 19 עוז; גיליונות תווית מלבניים בגודל 4 על 12 עוז ועט טיפה. 2.*תכליתי וארוך טווח * זה מזון אחסון מכולות הם מקרר, מקפיא, מיקרוגל בטוח (בסיס בלבד, לא מכסה, תחת 5 דקות, תחת 700 ואט, עבור לפחות חצי מלא מיכל). בתוספת אלה מכולות הם כתם עמיד ומדיח כלים בטוח, ביצוע ניקוי רוח. 3.* רעננות ממושכת * מערכת הנעילה בעלת 4 הצירים של מיכלי מזון מפלסטיק אלה עם מכסים אטומים יוצרת חותם כדי להבטיח רעננות, ללא ריח רע ולשמור על דברים אטומים לדליפה. אלה מקרר אחסון מכולות הם מושלם לאחסון שאריות וליהנות אותם מאוחר יותר עם המשפחה שלך. 4. *עיצוב מעולה * מיכלי מזון הניתנים לגיבוב אלה מתוכננים כדי לחסוך מקום ולשפר את חווית אחסון המזון שלך. ניתן לשאת אותם בקלות לכל מקום, לקחת ארוחת צהריים למשרד, לבית הספר או לנסיעות. אלה מכולות חינם הם גם כתם עמיד, קל לניקוי והם מדיח כלים ידידותי. 5.אנחנו יודעים שאתה תאהב שלנו ברור מזון אחסון מכולות. כחלוצים של ארגון מזווה ומוצרי אחסון למטבח, עיצבנו מוצר זה כדי לסייע לך בחיי היומיום שלך. מיכלי האחסון שלנו הם אידיאליים עבור פירות, ירקות, ארוחות מבושלות, מזון יבש ואפילו רוטב. בית ממותק 32 מיכלי אחסון מזון סט עם מכסי הצמד (16 מכסים + 16 מכולות), מיכלי פלסטיק עמידים בפני דליפות לארגון מטבח, מיכלי ארוחת צהריים-ללא מזון-הכנת ארוחות מזון עם תוויות וסמן בחינם.