מקור הזרם המרכזי: מתקן גלישת במבוק גדול לשימוש מסחרי – מארגן נייר כסף ופלסטיק עבה במיוחד עם חותך ותוויות,

מתקן גדול עם חותך מובנה : אל תחפש רחוק יותר את מתקן נייר האלומיניום הסופר עבה שלך או מתקן ניילון נצמד עם חותך. מארגן במבוק זה מיועד ל-12 אינץ', 1000 רגל. לחמניות ויש לו קל לשימוש מובנה הזזה חותך. נהדר עבור מטבח ומסעדה ארגון : זה לעטוף ונייר כסף ארגונית כולל תוויות וכרטיסיות אבטחה. זה גם מתאים באופן מושלם במגירות או מזווה ומגיע עם תליית חומרה לשימוש כמו רדיד ופלסטיק לעטוף ארגונית קיר הר סטים. מארגן אחסון במבוק ידידותי לסביבה : כל מארגן מטבח במבוק עשוי מבמבוק בר קיימא וידידותי לסביבה. הם ניתנים לשימוש חוזר ועשויים להחזיק מעמד, מושלמים למסעדות, קפיטריות, קייטרינג ועסקים קטנים. תואם עם מותגים גדולים : כל פלסטיק או רדיד מתקן עם חותך הוא בדיוק בגודל כדי להיות תואם עם 12-אינץ לחמניות של שעווה, פלסטיק, קלף, ונייר כסף לעטוף מוצרים. החלק את הגליל בגודל תעשייתי לתוך מתקן נייר הכסף והניילון בעזרת חותך והחל תווית. מסוגנן ויציב : במבוק הוא לא רק בר קיימא – הוא גם יציב ועמיד להפליא. קופסאות המתקן שלנו עשויות להחזיק מעמד תוך מראה טבעי ונייטרלי בבית, במשרד או במסעדה.