אוויר מעלית 1000 אוויר השעיה ערכת 60777

ערכת מתאים את כלי הרכב הבאים : ג ' יפ ליברטי 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007. זה ערכת מבטל לשקוע ותכונות 1000 קילו של פילוס קיבולת. עד 1000 קילו של עומס פילוס קיבולת. לנפח באמצעות גישה קלה אוויר קו. אתה יכול להשיג את זה בקלות ובזול עם אוויר מעלית של 1000 סדרת אחורי אוויר אביב ערכת. נועד לעבוד במקביל, את שני אוויר מעיינות כלול באוויר מעלית של 000 סדרת אחורי אוויר אביב ערכת לשתף את החובה של תמיכה שלך רכב של אחורי השעיה. חברת הרמת אוויר מתחייבת את מוצרי 1000 הרמת האוויר שלה לרוכש הקמעונאי המקורי כנגד ליקויי ייצור בעת שימוש ביישומים הרשומים בקטלוג על מכוניות, טנדרים, משאיות קלות ובתי מנוע בתנאי הפעלה רגילים כל עוד מעלית אוויר מייצרת את המוצר. ערכת קפיצי האוויר מסדרת 1000 של אייר ליפט היא הפיתרון הקל והזול לאירועי "תחתית" של הרכב, התנודדות וגלגול גוף ונסיעות מחוספסות שלעתים קרובות הן תוצאה של מתלה אחורי לקוי או לא אחיד. לנפח באמצעות גישה קלה אוויר קו. הצילינדרים בנויים מחומרים מחוספסים ועמידים וכוללים חוזק פרץ גבוה. מוצר תיאור אוויר מעלית 1000 סדרת אוויר השעיה ערכות נועדו לעבוד עם ספיפי סליל-אביב כלי רכב. מותקן בתוך קפיצי הסליל הסטנדרטיים של הרכב שלך כאשר הם מנוכים וניתנים לניפוח, ניתן לנפח צילינדרים אלה עד 50-פסי (מינימום 5-פסי כדי למנוע שפשוף וצביטת סליל) באמצעות סדרה של צינורות קו אוויר כלולים הממוקמים על ידי המשתמש במקום הנוח ביותר לאורך שלדת הרכב. האחריות אינה חלה על מוצרים שהוחלו בצורה לא נכונה, הותקנו בצורה לא נכונה, שימשו ביישומי מירוץ או שטח, שימשו למטרות מסחריות, או שלא נשמרו בהתאם להוראות ההתקנה המרוהטות בכל המוצרים. אוויר להרים 1000 סדרת אוויר מעיינות הם בלחץ אוויר צילינדרים נועד לספק עד 1,000 קילו של נוסף פילוס קיבולת כדי טעון בכבדות כלי רכב. אוויר מתכוונן מ 5-35 פסי. ראה תיאור לפרטי התאמה. 1,000 קילו של עומס פילוס כוח פשוט ב-סליל התקנה. בהיקף של שני עמיד, קל להתקנה ולשימוש בלחץ צילינדרים, ערכה זו מספק עד 1,000 קילו של עומס פילוס כוח, שהתפתח בטוח, חלק ורמת נסיעה כאשר אתה צריך את זה. יש שקט נפשי עם אחריות מוגבלת לכל החיים. אחריות לכל החיים עם 60 יום נסיעה שביעות רצון להבטיח.