יאנינקה 3 יחידות ליל כל הקדושים חד קרן תכשיטי פנים פאה סט ארוך מתולתל גלי קשת שיער פאה חד קרן ספקי צד

ליל כל הקדושים תלבושות שילוב למסיבה : החבילה כוללת 1 חתיכה של קשת שיער פאה, 1 חתיכה של חד קרן סרט, 1 סט של בת ים פנים תכשיטים ב 6 סגנונות, עם בהיר וצבעים מרהיבים, גורם לך להתבלט בהמונים ומסיבות. קשת פאה : את ארוך מתולתל גלי פאה הוא עשוי טמפרטורה גבוהה סיבים סינטטיים, אשר הוא קשת צבע, על 70 סנטימטר/ 27.56 סנטימטרים ארוך, ארוך ומתולתל מספיק, אלגנטי וגמיש, נראה כמו שיער אמיתי, משרת אותך במשך זמן רב. סרטי ראש קרן זהב חד קרן : להקת ראש אוזני חתול הפרחים מעוצבת עם אוזניים וקרן זהובות, עם פרחים צבעוניים ורצועות ורודות; סרט הראש מאמץ בעיקר חומרים איכותיים, קלים ונוחים, ללא נטל ואי נוחות בעת לבישה לאורך זמן. יפה פנים מדבקות : אלה פסטיבל פנים אבני חן עשויים אבני חן ואקריליק יהלומים, עצמי דבק, רק לקרוע אותם מגיבוי נייר ולתקוע אותם על פי תמונות; הם מתאימים דבק על פנים, סביב העיניים, מצח, גבות, זרועות, ידיים או כל חלקי גוף אחרים. מלא ופסטיבל חליפה : אלה מסיבת פאות, חד קרן סרט ופנים מדבקות סט הוא ישים עבור ליל כל הקדושים, מוסיקה פסטיבלים, קוספליי, מסיבות נושא, אבזרי תמונה, ריקודים, חתונות והזדמנויות אחרות כדי להראות שלך סגנון וטעם. תכונות : נחמד וייחודי מתנות לאחרים : אתה יכול לשלוח צבעוני שיער פאות, חד קרן צד טובה קריסטל פנים מדבקות כמתנות לאשתך, חברה, עמיתים, חיק חברים ועוד על ליל כל הקדושים, חג המולד, ימי הולדת, מסיבות. אתה יכול להתלבש עם מוצרים אלה בפסטיבלים, נהנה זמן שמח ביחד. כיצד להשתמש מדבקה : ראשון לשטוף ולייבש את גוף חלקי כדי להדביק, לקלף את פנים תכשיטים ולהחיל אותם ישירות על גוף חלק. אתה יכול להשתמש ביצירתיות ובדמיון שלך כדי לשנות את צורת המדבקה, ותוך זמן קצר יופיע דפוס ייחודי ומקסים על גופך. מפרט : חומר : פאה : טמפרטורה גבוהה סינטטי סיבי פנים מדבקות : אבני חן ואקריליק יהלומים צבע : כמו תמונות להראות גודל : פאה : כ 70 סנטימטר/ 27.56 סנטימטרים ארוך חבילה כוללת : 1 קשת שיער פאה 1 חד קרן סרט 1 בת ים פנים תכשיטים הערות : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות על גודל. הצבע עשוי להתקיים הבדל קטן בשל שונה מסך מציג.