פאת אופנה* : מופול אומברה שחור חום בהיר פאת בוב קצרה עם סגנון חמוד. לבישתו תגרום לך למשוך יותר תשומת לב ולקבל יותר שבחים.מתאים לכל סוגי העור והגילים. *פנימי נטו התאמת* : החדש אלסטי פנימי נטו הוא רך, נוח, לנשימה ולא מחניק. פאת כובע היקף 21.6 "-23.6" אתה יכול להתאים את גודל של כובע כדי להתאים ראש להתאמה נוחה. אנו משתמשים באיכות גבוהה סינטטי פאה חומר וקנקלון מושלם בלן. * סטיילינג וטיפול* : פשוט לשים את האצבע שלך דרך קצר מתולתל פאה, לנער אותו בעדינות, זה יהיה טבעי כמו בתמונה. כל פאות ייפול מעט, במיוחד כאשר אתה ללבוש אותם בפעם הראשונה, וזה נורמלי ולא ישפיע לשימוש; אנחנו יכולים לקצץ את פוני על פי צורת הפנים שלנו ולמצוא את אורך שמתאים לנו בס. תרחישי שימוש : זה אופנה אומברה שחור אור חום קצר בוב פאה הוא מתאים ללבישה בכל עונה, מושלם עבור יומי, היכרויות, מסיבה, חתונה, נושא ביצועים, ליל כל הקדושים ללבוש. לתת אותו לחברים הנשיים שלך במתנה יגרום לה יותר בטוח ויפה.". *מוכר אחריות : אנו מחויבים לספק כל לקוחות עם מוצרים באיכות גבוהה 100% משביע רצון קניות ניסיון. אנו מציעים גם שירות לקוחות מקוון 24 שעות ביממה. אם יש שאלות, אתה תקבל החזר מלא או משלוח תחליפים בתוך 30 ימים. מופול אומברה חום כהה עד חום בהיר קצר בוב פאות לנשים 12 אינץ ישר סינטטי קוספליי ליל כל הקדושים המפלגה פאה או בנות אופנה יומי להשתמש צבעוני שיער פאות.