פאה שופעת במיוחד שלך פאה מתולתלת עם פאה מתולתלת מלאה ועשירה בנפח של תלתלים ספירליים / גווני מסלול של

מהמסלול : פאה טרנדית עם שכבות מלאות ועשירות בנפח של תלתלים ספירליים. טבעי תלתלים : רך, קפיצי, טבעי למראה ספירלת תלתלים הם שכבות עבור הרבה של גוף ולהקפיץ. קל-טיפול סינטטי : שומר את צורת ומרקם אתה אוהב עם מינימום תחזוקה, מה מזג האוויר. צוות עיצוב מומחה : הקדמנו את העקומה בעיצוב חדשני, סיבים חדשניים וההתאמה הבטוחה והנוחה ביותר כבר יותר מ-25 שנה. סלבריטי נראה על הבמה, על המסך, במגזינים .. אנו יוצרים את המראה האופנתי כי הם סגנון מועדף של היופי העליון ומשפיעים אופנה. רך, קפיצי, ספירלי, חולץ פקקים או מפותל..קל לטיפול או מסוגנן בחום. סלון נראה ללא זמן, הוצאות או נזק לשיער שלך. מסלול בלעדי-חתכים מוכנים וצבעים. זה הבחירה שלך : מוצקים, רב טונאלי, מושרשת ועוד!. מצמות ופיתולים מורכבים ועד תלתלים טבעיים, יש לנו את המראה. סגנונות מתולתלים. רך, קפיצי, ספירלי, חולץ פקקים או מפותל..במיוחד שלך יש עולם של תלתלים לבחירה הן בחומרים סינתטיים חסרי דאגות והן בשיער אדם מסוגנן בחום. תלתלים טבעיים עם כל הגוף להקפיץ אתה רוצה .. ללא זמן סלון, נזק הוצאות ושיער אתה לא רוצה. זה מה שאנחנו מכנים כוח תלתל אמיתי!. טקסטורות יקי אחרונות. סגנונות אחרונים. צבעים אחרונים. משהו בשביל כולם. הצבעים והמרקמים שלנו. במיוחד שלך מציע מגוון של בלעדי ואופנה צבעים עם מדהים עומק וממד כדי להשלים כל עור טון. צוות עיצוב פאה שלנו הוא תמיד עַדכָּנִי על מגמות התספורת האחרונות והוא כאן כדי לשרת אותך את המראה הגדול ביותר. עם צמות ידיים, פיתולים, כל תבנית תלתלים ואפילו מרקם יקי, יש לנו את סגנונות המסלול והסלון המבוקשים ביותר של היום. אנחנו רוצים להיראות ולהרגיש הכי טוב שלך! לעבור את זה או להיות עצמך .. הבחירה היא שלך.