צלחות קינוח המוטון צלחות ארוחת ערב קרמיקה מגישה צלחת מגש קרמיקה מגש דגים בסגנון יפני הגשת פלט

בית. מסעדת מטבח. זה גם באופן נרחב כצלחת קינוח, צלחת חטיף, מנה ראשונה וצלחת. הביאו לך נוחות רבה, מגש הגשה מעשי באמת למטבח שלך. בטוח לשימוש במדיחי כלים מגורים ומסחריים. כלי הבישול מגוונים ומתאימים לשיטות בישול רבות ושונות. קצת פלייר לדגים שלך עם מגש המגיש החגיגי הזה, שנועד ליצור שולחן שולחן עדין. מתאים לבית, למסעדה, לשימוש במלונות. בנוסף, זה יכול להיות גם כמתנה לחימום בית לחברים שלך. בית. מסעדת מטבח. זה גם באופן נרחב כצלחת קינוח, צלחת חטיף, מנה ראשונה וצלחת. הביאו לך נוחות רבה, מגש הגשה מעשי באמת למטבח שלך. בטוח לשימוש במדיחי כלים מגורים ומסחריים. כלי הבישול מגוונים ומתאימים לשיטות בישול רבות ושונות. קצת פלייר לדגים שלך עם מגש המגיש החגיגי הזה, שנועד ליצור שולחן שולחן עדין. מתאים לבית, למסעדה, לשימוש במלונות. בנוסף, זה יכול להיות גם כמתנה לחימום בית לחברים שלך. תיאור צלחת מגש הגשת קרמיקה, שהיא צלחת דגים, צלחת סטייק, צלחת סלט, צלחת קינוח וכצלחת ירקות. עיצוב מודרני פשוט, חומר פרימיום יציג את המאכלים האהובים עליכם. העיצוב הפשוט שלו הופך אותו למגוון מאכלים. צלחת קרמיקה קלה מאוד ונוחה לניקוי. בגלל פני השטח החלקים שלו, לא קל לפגוע בידיים שלך. תכונות -צבע : כפי שמוצג -חומר : קרמיקה -גודל : 36.00x16.00x4.60 ס"מ/14.15x6.29x1.81in -קצת פלייר לדגים שלך עם פלטת הגשת הדגים החגיגיים, המיועדת ליצירת שולחן עדין. -אפה לשימוש במדיחי כלים מגורים ומסחריים. כלי הבישול מגוונים ומתאימים לשיטות בישול רבות ושונות. -אפשרות לך נוחות רבה, מגש הגשה מעשי באמת למטבח שלך. מתאים לבית, למסעדה, לשימוש במלונות. בנוסף, זה יכול להיות גם כמתנה לחימום בית לחברים שלך. - בית. מסעדת מטבח. זה גם באופן נרחב כצלחת קינוח, צלחת חטיף, מנה ראשונה וצלחת. - צבע : כפי שמוצג .- גודל : 36x16 CM.package כולל 1 x מגש הגשה.