מסיבהדום 1 מחשב חג המולד גרין פמוט נר לעמוד קישוט זכוכית נר קישוט דקור עבור משתה חגיגה טובות

להשתמש בו כדי לחגוג את חג המולד וליצור אווירה שמחה. את קישוט במטבח, סלון, או מסיבת חדר ולהראות את יום הולדת ילד או ילדה כמה אכפת לך!את קישוט במטבח, סלון, או מסיבת חדר ולהראות את יום הולדת ילד או ילדה כמה אכפת לך!. יכול להיות ממוקם על הרצפה, על שולחן כדי תצוגת נרות כדי להפוך את הבית שלך נחמד. אתה יכול גימור מדהים למסיבה שלך. אתה יכול גימור מדהים למסיבה שלך. הצורה קטנה ועדינה עם אלמנטים של חג המולד. את אופנתי ונפלא קישוט מגיע בכל שימוש באיכות גבוהה חומר. את אופנתי ונפלא קישוט מגיע בכל שימוש באיכות גבוהה חומר. מתאים למסיבת חג המולד קישוט, להפוך את המפלגה שלך להיות יותר רומנטי וחלומי. זה יהיה מושלם לקשט את החלל שלך. זה יהיה מושלם לקשט את החלל שלך. עשוי מחומר, שהוא עמיד ויפה. זה יכול לעזור לך להאיר את החיים שלך!זה יכול לעזור לך להאיר את החיים שלך!. תיאורהאם אתה רוצה אטרקטיבי חג המולד פמוט? זה עם דפוסי חג המולד. מתאים לבית סלון, חדר שינה, חדר אמבטיה, חדר אוכל, חתונה, מסיבה ובמקומות אחרים.יכול ליצור אווירה שונה בשבילך. גם פרימיום ובטוח לשימוש.תכונות-צבע : ירוק.- חומר : זכוכית, קנבוס חבל.- גודל : כ 11. 00 על 10. 00 על 10. 00 ס מ / 4. 32 על 3. 93 על 3. 93 אינץ'.- עשוי חומר, אשר הוא עמיד ויפה.- את צורת הוא קטן ועדין עם חג המולד אלמנטים.- להשתמש בו כדי לחגוג את חג המולד וליצור אווירה שמחה.- יכול להיות ממוקם על הרצפה, על שולחן כדי תצוגת נרות כדי להפוך את הבית שלך נחמד.- מתאים למסיבת חג המולד קישוט, להפוך את המפלגה שלך להיות יותר רומנטי וחלומי. חבילה כולל 1 טיפי פמוטבשל מדידה ידנית וירי של אור, את צבע וגודל קיבל יהיה מעט שונה, והמוצר בפועל אתה מקבל יכריע.