מכונת ריתוך לנירוסטה נירוסטה מכונת ריתוך אוטומטית בקרה מספרית דופק דופק רתך רתך רתך רתך

מוצר זה הוא מכונת ריתוך של ארגון פועם עם פונקציה של מכונת ריתוך. יש לו את הרמה הבינלאומית של מוצרים דומים והיא סוג של ציוד להגנת הסביבה הבטוחה והירוקה. מוצר זה מיוצר בהתאם לתקנים בינלאומיים ודרישות המשתמש. זה יכול לשמש לריתוך זהב, ריתוך סגסוגת קובלט-כרום, ריתוך סגסוגת זהב וכרומיום קובלט-כרום, ריתוך ואורתודונטיה. גודל קטן, בטיחות ויציבות, פעולה נוחה, ללא תחזוקה ותכונות אחרות. מוצר זה הוא מכונת ריתוך של ארגון פועם עם פונקציה של מכונת ריתוך. יש לו את הרמה הבינלאומית של מוצרים דומים והיא סוג של ציוד להגנת הסביבה הבטוחה והירוקה. מוצר זה מיוצר בהתאם לתקנים בינלאומיים ודרישות המשתמש. זה יכול לשמש לריתוך זהב, ריתוך סגסוגת קובלט-כרום, ריתוך סגסוגת זהב וכרומיום קובלט-כרום, ריתוך ואורתודונטיה. גודל קטן, בטיחות ויציבות, פעולה נוחה, ללא תחזוקה ותכונות אחרות. תאר : מוצר זה הוא מכונת ריתוך של ארגון פועם עם פונקציה של מכונת ריתוך, יש לו את הרמה הבינלאומית של מוצרים דומים והיא סוג של ציוד להגנת הסביבה הבטוחה והירוקה. המוצר הזה מיוצר בהתאם לתקנים בינלאומיים ומשתמש דרישות. זה יכול לשמש לריתוך זהב, ריתוך סגסוגת קובלט-כרומיום, ריתוך, ריתוך ואורתודונטיה של זהב וקובלט-כרומיום. מתח/מתח 7.5 KGINPUT מתח/תדר : 110 V/220 V/50 Hzwelding מתח : 40 Vinput Power : 100 WWLDING זרם : 50 A-600 SIBERNICE TUPE : 250 V/2.0 AWLDING TIME : 3 MS-30 MSELTONETED : IP21 MAXIMUM RELING FRELMINCE : 1 HZAIR MOTICTICTICTING : ≥10 MAXUMUMUMUMUMUMUMUMUNATONAL CONTONCUNCUNCE CONTRUNTINCE CONTRUNCE CONTRUNTINCUNCUNCE : 1 HZAARIMUMUMUMUMUMUMUMAM /minsize : 30 ס"מ*13.5 ס"מ*23.5 ס"מ ללא אריזה רשימת תוצרת : מכונת ריתוך ספוט*ידית 1 סיבוב*1 סוגר*1usb סיכה*1 דחוס*1 מחט ריתוך של 1stain*נטולת פלדה ללא צבינה*1tariff : מחירי המוצר שלנו אינם כוללים תעריפים. כאשר סחורה עוברת במכס, יתכן ויהיה צורך בחובות המכס. אתה יכול להתייעץ עם תקנות המכס המקומיות.

Product weight:
7.5kg
Input voltage/frequency:
110V/220V/50HZ
Welding voltage:
40V
Input power:
100W
Welding current:
50A-600A
Insurance tube:
250V/2.0A