SDTC טק 4-חבילות ארון שכבות-על צירי דלתות מט-סגירה עצמית סגנה עצמית צירים עם ברגי הרכבה-הר הפנים

צירי שכבת -על משתנים המיועדים לשבת דלתות ארונות, עם צירים גלויים. עשוי פלדה מגולגלת קר עם גימור שחור מט. הצירים הסגירים את עצמם לארון יכולים לשמור על סגירת הדלת. בואו עם ברגים תואמים, ציד נסף אל פנים דלת הארון וקיר ארון סמוך, הר הפנים וקל להתקנה. (משודרג לברגי נירוסטה קשוחים ועמידים בפני חלודה.) החבילה כוללת 4 צירים של PCS, 8 יח 'M3.5*16 ברגי ראש עגולים, 12 יחידות M3.5*12 ברגי הקשה על ראש מונה. צירי שכבת -על משתנים המיועדים לשבת דלתות ארונות, עם צירים גלויים. עשוי פלדה מגולגלת קר עם גימור שחור מט. הצירים הסגירים את עצמם לארון יכולים לשמור על סגירת הדלת. בואו עם ברגים תואמים, ציד נסף אל פנים דלת הארון וקיר ארון סמוך, הר הפנים וקל להתקנה. (משודרג לברגי נירוסטה קשוחים ועמידים בפני חלודה.) החבילה כוללת 4 צירים של PCS, 8 יח 'M3.5*16 ברגי ראש עגולים, 12 יחידות M3.5*12 ברגי הקשה על ראש מונה. מפרט : שם : דלת ארון שכבת-על הינגליות : 1.5 מ"מ קולור : גודל שחור : בערך 70 * 50 * 20 מ"מ (אנא עיין בתמונות המוצר) התקנה : הרכבה פנים, דפוקה עם ברגים תואמים : מיועד לארונות שכבת-על כוללים : 4 מחשבים איחוד עצמם ארון סומק ציד 8 PCS M3.5*16 ברגי ראש עגולים 12 יח 'M3.5*12 ברגי הקשה על ראש מונה.

Name:
Overlay Cabinet Door Hinges
Thickness:
1.5 mm
Color:
Black
Size:
Approx 70 * 50 * 20 mm (Please refer the product pictures)
Installation:
Face mount, screwed in with matching screws
Use:
Designed for overlay cabinets