מתנת שתיית אלכוהול חידוש - 750 מיליליטר בקבוק פלדה חינם-בקבוק מוסתר-מתנה מושלמת איסור פרסום-מתנה אידיאלית

התגנבות נסתרת בקבוק-זה מקסים טדי דוב יש נסתרת בקבוק להבריח האהוב עליך אלכוהול לתוך כל אירוע. בקבוק נירוסטה-דוב שתוי מגיע עם בקבוק פלדה איכותי וללא ציפוי שנועד להסתיר בקבוק שלם של המשקאות האהובים עליכם. מתנה מושלמת-האם אתה יכול לחשוב על מתנה מצחיקה יותר מדובון שמסתיר בקבוק אלכוהול שלם? תפסיק לקנות אלכוהול במחיר מופקע-למה שתשלם למעלה מ-10 דולר על ירייה אחת באירוע, כשחבר שלך שיכור יכול להבריח בקבוק שלם?. העוזר שלך למסיבה – דוב שיכור הוא האולטימטיבי פלוס אחד, הוא מושלם למפגשים משפחתיים והוא די מתחיל השיחה. נ. ב.הוא אוהב מסיבות רווקות. מה יש בתוך הדובי שלך? הדוב השיכור הוא דובון חמוד ומתלטף עם סוד גדול, בקבוק מבודד של 750 מיליליטר! חבוי בתוך דוב שתוי הוא נרתיק שנועד להסתיר את המשקה האהוב עליך! בין אם אתם מעדיפים יין, בירה או משקאות חריפים, בקבוק הנירוסטה המבודד של בוזי בר ישמור על המשקאות שלכם קרים ומוכנים להנאה. שתיין הוא אבזר המסיבה המושלם! בין אם זו מתנה לסוף שבוע של ילדה או מתנת איסור פרסום לחברים שלך, הדוב השיכור לעולם לא מצליח לספק משקאות קרים כקרח וזמנים טובים. זה מצחיק עדיין מעשי מתנה מובטחת כדי לגנוב את אור הזרקורים בכל אירוע!.