אני 00000 700 יחידות זהב כלי אוכל סט-200 זהב פלסטיק צלחות-300 זהב חד פעמי כלי כסף סט-100 כוסות-100 פשתן

אני 00000 מיועד לסגנון ונוחות. אנחנו אוהבים הרמת כל אירוע עם קלאסי, תכליתי, עמיד, חד פעמי ספקי צד. אנו מספקים את כלי שולחן הפלסטיק הטובים ביותר עבור כל סוג של שירות מזון-מסעדנים, למתכנני מפלגה, ומארחים בבית. גם לעזור לך לשרת אורחים בחתונה שלך, מקלחת, חיצוני ברביקיו, או אירוע חברה. סט סכו" ם שלם : חבילת צלחות הזהב של חג ההודיה בת 700 חלקים כוללת 100 צלחות ארוחת ערב מזהב 10.25", 100 צלחות קינוח זהב 7.5", 100 כוסות שפת זהב 9 עוז, 100 מזלגות זהב, 100 כפות, 100 סכינים ו -100 מפיות זהב. חומר בריא : צלחות חד פעמיות מזהב, כוסות פלסטיק מזהב עם כלי פלסטיק מזהב עשויים מפלסטיק קשיח ללא פלסטיק, לא רעיל ודרגת מזון, מבטיחים את סט כלי האוכל המשלים יציב מספיק. פרימיום בחירה : 100 אורחים זהב ספקי צד הם באיכות גבוהה, בלתי שביר, ויכול להחזיק יותר מזון מאשר נייר צלחות, יותר זול מאשר השכרת סין צלחות, מה יותר, אתה לא טורח עם התאמת כוסות, סכו " ם ומפיות. מושלם לכל אירוע : ברק הזהב המלוטש מעניק לסכו " ם הפלסטיק ולצלחות החד פעמיות תחושה יוקרתית המושלמת לארוחות ערב רשמיות, מסיבות, חתונה, נשפים, חג ההודיה וחג, כמו גם ארוחות יומיומיות, פיקניקים ואירועים בלתי פורמליים. לנקות ולחסוך זמן : לחסוך לנקות זמן עם זהב חד פעמי סכו ם סט, לבלות יותר זמן עם משפחה ופחות זמן ניקוי מלוכלך כדי לשחרר שלך יד. אנחנו כבר מחויבים לייצור של ספקי צד באיכות גבוהה. המוצרים העיקריים שלנו כולל כלי כסף מפלסטיק, צלחות פלסטיק ונייר, כוסות פלסטיק, סט כלי אוכל למסיבות, מגשים חד פעמיים וכו'. 700 זהב חד פעמי כלי אוכל סט כולל 100 מזלגות, 100 כפות, 100 סכינים, 100 ארוחת ערב צלחות, 100 קינוח צלחות, 100 פלסטיק כוסות 100 מפיות. סט כלי אוכל זהב הוא בטוח עבורך ועבור האורחים שלכם! צלחות חד פעמיות מזהב עשויות 100% פלסטיק באיכות מזון, ללא תשלום. באמצעות חסון לעטוף ובועה סרט יכול להגן על המפלגה צלחות, זהב סכו ם פלסטיק כוסות למנוע כל נזק במעבר!.