קופסת אוכל נירוסטה חסינת דליפות אקוזוי, קופסת בנטו אקולוגית 3 ב-1 / חותם סיליקון מעוצב מחדש + תרמיל

מוצר זה נועד כחלופה ידידותית לסביבה פלסטיק בנטו הצהריים קופסות. החומרים המשמשים כוללים נירוסטה באיכות גבוהה בדרגת מזון 201 ללא פוליוויניל כלוריד, ללא פתלטים, ללא שטיפה וטביעת רגל פחמנית נמוכה יותר מפלסטיק. מגיע באריזה ממוחזרת שניתן לעשות בה שימוש חוזר לחלוטין (אריזת אפס פסולת). מידות : כולם יחד כשהם ארוזים, הבנטו רוחב 5 אינץ', אורך 6 1/2 אינץ 'וגובהו 3 אינץ' ומתאים לכ-7 עד 8 כוסות מזון או קיבולת של 60 אונקיות. כל סעיף הוא 1 3/4 אינץ עמוק. תרמיל המיני בפנים הוא 1 1/2 אינץ 'עמוק ו 4 1/2 אינץ' ארוך. מחדש סיליקון חותם & בונוס הצהריים תרמיל : המוצר מגיע עם בונוס הצהריים תרמיל לאחסון קל עבור אגוזים או פירות נתחי לארוחת צהריים. חותם הסיליקון המעוצב מחדש יעזור עם ביצועי הוכחת הדליפה הטובים ביותר בתעשייה ואריכות החיים של המוצר. פריט זה אינו מיועד לשימוש על ידי ילדים 12 ומטה. דליפת הוכחה ומדיח כלים בטוח : החלק העליון הוא דליפת הוכחה. חלק תחתון הוא לא דליפת הוכחה. מדיח כלים בטוח מתכת טאפרוור. עם זאת, עבור המכסה אנו ממליצים לשטוף עם סבון מתחת למים קרים. לחלופין, אם אתה מציב את המכסה במדיח הכלים, חותם הסיליקון עלול לרדת עקב התרחבות הנגרמת על ידי המים החמים, ובמקרה זה אנא המתן 2 דקות עד שיתקרר לפני הנחת החותם בחזרה. אחריות לכל החיים : מוצר זה נועד להימשך לנצח! אנו מבטיחים 100% שביעות רצון וחיים זמן יצרן אחריות. אם משהו קורה, פשוט לפנות אלינו להחלפה חינם.