קופסא ארוחת צהריים לילדים מזון מיכל בנטו תיבת 304 למעלה כיתה נירוסטה אחסון תרמית מתכת תיבת המניה מכולות

304 נירוסטה להפוך שלך הצהריים תיבת בטוח ועמיד. אין עיוות, אין חלודה. שמירה על מזון חם ורענן, אתה יכול ליהנות הארוחה שלך ללא דאגות. מיכלי הכנת הארוחות כוללים את כל מה שצריך לארוחת צהריים טעימה ובריאה לעבודה או לבית הספר. אבזם הצד של מיכל ארוחת הצהריים קל לפתיחה וסגירה ואטום היטב למניעת דליפת מזון. טבעת הגומי הנשלפת על המכסה מחזיקה את הנוזל בקופסת האוכל. התחתון של מוצר זה נועד עם סיליקון נגד החלקה כרית, אשר הוא יותר יציב וניתן להסרה לניקוי קל. את הצהריים תיבת הוא מושלם לשימוש יומיומי על ידי מבוגרים במשרד, עבודה, בית ספר, גינה ,פיקניק, וכו'. חומר מוצר : נירוסטה באיכות גבוההצבע מוצר : כסףגודל מוצר : 22איקס 14איקס 8.3 ס ' מ304 נירוסטה הפוך את קופסת האוכל שלך לבטוחה ועמידה. אין עיוות, אין חלודה. שמירה על מזון חם ורענן, אתה יכול ליהנות הארוחה שלך ללא דאגות.מיכלי הכנת הארוחות כוללים את כל מה שצריך לארוחת צהריים טעימה ובריאה לעבודה או לבית הספר.אבזם הצד של מיכל ארוחת הצהריים קל לפתיחה וסגירה ואטום היטב למניעת דליפת מזון. טבעת הגומי הנשלפת על המכסה מחזיקה את הנוזל בקופסת האוכל.התחתון של מוצר זה נועד עם סיליקון נגד החלקה כרית, אשר הוא יותר יציב וניתן להסרה לניקוי קל.את הצהריים תיבת הוא מושלם לשימוש יומיומי על ידי מבוגרים במשרד, עבודה, בית ספר, גינה ,פיקניק, וכו'.חבילה כולל : קופסא ארוחת הצהריים *1 הערות : אור ירי וצגים שונים עשוי לגרום את צבע של האובייקט בתמונה כדי להיות מעט שונה מהצבע של האובייקט בפועל. טעות המדידה המותרת היא +/- 1-3 סנטימטר.יישום : חיצוני, פיקניק, משרד, בית ספר,.