Bestonzon בד דקורטיבי יצירתי מתנה יפנית מסוג ארוחת צהריים שולחן גל עטיפת עטיפת מזדנות סגנון ממחטה כיסוי

בד קופסת אוכל : בד עטיפה בסגנון יפני זה עם דפוסים יפים עליו הוא בעל סגנון יפני מיוחד מאוד. בד עטיפת מתנה : הדפסים יפים, המועדפים על ידי אנשים רבים. אתה יכול להציג את זה בפני חבריך ובני משפחתך. תיק ארוחת צהריים מבודד : זה יכול להיות כבד אריזה, מפת שולחן ושאר רב-פונקציונליים, כלכליים ומעשיים מאוד. תיק קריר יותר : מיוצר מחומר פרימיום, עמיד וגמיש מספיק, עמיד ועמיד בלאי. חבילת ארוחת צהריים : אתה יכול לתת את זה לחבריך ולבני משפחתך במתנה כדי להראות עבורם את הדאגה המתחשבת שלך. השתמש לקופסת הצהריים שלך, חטיפים, קופסת בנטו מטפחת זו עם דפוסים יפים עליו יש עליו סגנון יפני מדהים מאוד. תיק ארוחת הצהריים הזה הוא קל משקל ומתקפל, קל לנשיאה. קל מאוד לקחת בכל מקום כמו פיקניק, טיולי יום, חוף וספורט. בינתיים לא יתפוס מקום ברגע שלא תשתמש בו. החבילה כוללת 4 X תכונות בד עטיפת בנטו -תכונות של פרימיום וחומר טוב, העמיד ורך, יכול להציע לכם מטלית אריזת קופסאות ארוחת צהריים ארוכות זמן. - השתתפות במסיבה, או טיול משפחתי, או ללכת לעבוד אותך באירועים שונים עטיפת בנטו. גודל : 50.00x50.00x0.20 ס"מ/19.65x19.65x0 בד בנטו. -בד עטיפה בנטו הוא באופן נרחב ויכול להיות כבד אריזה, תחתיות ובד עטיפה בסגנון רב-פונקציות בסגנון יפני. חומר : בד עטיפה יפני כותנה -הדפסים יפהפיים, המועדפים על ידי אנשים רבים. אתה יכול להציג את זה לחברים ובמשפחתך בד עטיפת מתנה. -חומר העיקרי הזה בטוח לעור ואחרי שימוש זמן רב, הוא לעיתים רחוקות מתעוות ועדיין יש לו קופסת מתנה ליום הולדת נחמדה. צבע : אריזת אריזה של בנטו אדום עוטף בדים אריזת אריזה מעצבת אריזה מסוג מסוגננת בעיצוב סגנון יפני מסוגנן, בד עטיפה רב-פונקציונלי זה הוא קל משקל, עמיד, עמיד ללבוש. בני משפחה במתנה. מטלית אריזת קופסאות מתנה טובה באמצעות ניסיון, זה מאוד מעשי וכלכלי. בד זה יכול להיות לארוז קופסת מתנה, בנטו, קופסת ארוחת צהריים וכו '. בד אריזת קופסאות מתנה, שהוא נרחב ועמיד מאוד.