נוביקה פרחוני אגוז עץ תכשיטי תיבה, חום, פרחוני קמיע'

גודל : 3.3" ח על 8.25" ו על 5 " ד. אותנטי : מוצר סחר הוגן מקורי של נוביקה אומן בעבודת יד. מוסמך : מגיע עם רשמי נוביקה סיפור כרטיס המאשר איכות ואותנטיות. איכות אומן יוצאת דופן מאת מ ' איוב-מעוצבת בזהירות כדי להיות יקר במשך שנים רבות. מידע על מוצר : עץ אגוז עם בטנת קטיפה. נוביקה עובד יחד עם אמנים מוכשרים, אומנים, ומעצבים ברחבי העולם כדי לייצר מדהים, מזכרת בעבודת יד אוצרות. המנטרה שלנו היא להפיץ אושר, אז היה סמוך ובטוח - אנחנו נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי להבטיח שאתה לקוח מרוצה!על פריט זה : זרי פרחים זעירים בחן להוות על משטח חלק של זה תכשיטי תיבה, שלהם יופי נועד להסתיר מוערך אוצרות. מגולף באלגנטיות העצומה של אמן אמיתי, מ ' איוב יוצר את קופסת התכשיטים יוצאת הדופן הזו מעץ אגוז קשמירי. הקופסה נפתחת לשני תאים מרופדים בקטיפה רכה, האחד מיועד לטבעות. ניתן להרים את החלק העליון כדי לחשוף תא אחר. התיבה כוללת מנגנון נעילה סודי וניתן לפתוח אותה על ידי החלקת הלוח הקדמי התחתון של התיבה לצד ימין. תיבה עמומה : 3.3 אינץ 'על 8.25 אינץ' על 5.0 אינץ 'יצירות אמנות ייחודיות-גרגר עץ, צבע ודפוס יהיו שונים מעט מהתמונה על האמן שלנו : מ' איוב נולד בעמק קשמיר. 'זו הייתה המסורת המשפחתית שלנו לעבוד עם עץ אגוז', הוא אומר. אני רדפתי אחרי המקצוע הזה מאז שלמדתי אותו כילד. היום, זוהי מלאכה גוססת. עץ אגוז מתקבל מעצי אגוז ישנים מאוד ולעיתים מתים מיובשים במשך שנתיים-שלוש. את חתיכות הם לחלוטין מגולף ביד ולא מלאכותי צבע הוא אי פעם בשימוש. הם משפשפים באבן לפני מריחת לק שעווה. כל יצירה דורשת השקעה אדירה של זמן ומסירות.'.