קופסת אחסון תכשיטים קוסמטיים, רטרו ביתי בסגנון אירופאי רטרו דקורטיבי מארז, חיסכון בשטח אחסון קל חזה

【קופסת מתנה בהתאמה אישית】 זה יכול לשמש כקופסת מתנה לימי הולדת, חג המולד, חתונות ופסטיבלים ומצבים חשובים אחרים לאחסון מתנות לקרובי משפחה וחברים. שהוא עמיד ועמיד ללבוש. קופסת אוצר עם מכסה לסגירה, וינטג 'זה תיבת תכשיטים יפה וייחודית, והיא בחירה מצוינת לקישוט הבית. 【סגנון רטרו ייחודי】 קופסת אחסון תכשיטים מעץ זו מעוצבת באופן ייחודי, עשויה מחומר FIR, ומתאימה לעור וסגסוגת ליצירת קופסת אוצר בסגנון חותמת. עיצוב מסוגנן עם מראה עתיק וינטג 'רטרו, החזה הוא לוכד עין בכל מקום, בין אם בסלון, במטבח או בשירותים. Storage אחסון רב -פונקציונלי】 אחסון מושלם של קוסמטיקה ותכשיטים, שלט רחוק או חפצים קטנים שונים, אותם ניתן למקם בסלון, שולחן איפור חדר שינה וכו '. עם תחושת זמן חזקה, הקופסה מעוצבת רטרו יכולה להיות קישוט מושלם בחדר שלך. 【אומנות מעודנת】 עור באיכות גבוהה יש מרקם למגע, ותהליך התפירה הקצה מסודר ויפה. שני הקצוות קבועים עם מסמרות ותפרים מרובים, שהם מאוד יציבים. קופסת האחסון של Woodden משמשת כקופסת תכשיטים, קופסת מתנה, קופסת תמונות, אוספי אותיות וכן הלאה. מושלם לארגון מכתב, צילום, טבעת, שעון, מתנת חג המולד וכו '. מהודק על ידי ברגים, עמיד. קופסת המתנות הקלאסית בעץ מושלמת לאומנויות רבות, מלאכות, פרויקטים של תחביב, ארגון, עיצוב בית ואחסון. צור את קופסת המתנה הווינטג 'המושלמת והייחודית. היה יום הולדת מושלם, אירוסין או מתנה לחימום בית. 【קופסת מתנה בהתאמה אישית】 זה יכול לשמש כקופסת מתנה לימי הולדת, חג המולד, חתונות ופסטיבלים ומצבים חשובים אחרים לאחסון מתנות לקרובי משפחה וחברים. שהוא עמיד ועמיד ללבוש. קופסת אוצר עם מכסה לסגירה, וינטג 'זה תיבת תכשיטים יפה וייחודית, והיא בחירה מצוינת לקישוט הבית. 【סגנון רטרו ייחודי】 קופסת אחסון תכשיטים מעץ זו מעוצבת באופן ייחודי, עשויה מחומר FIR, ומתאימה לעור וסגסוגת ליצירת קופסת אוצר בסגנון חותמת. עיצוב מסוגנן עם מראה עתיק וינטג 'רטרו, החזה הוא לוכד עין בכל מקום, בין אם בסלון, במטבח או בשירותים. Storage אחסון רב -פונקציונלי】 אחסון מושלם של קוסמטיקה ותכשיטים, שלט רחוק או חפצים קטנים שונים, אותם ניתן למקם בסלון, שולחן איפור חדר שינה וכו '. עם תחושת זמן חזקה, הקופסה מעוצבת רטרו יכולה להיות קישוט מושלם בחדר שלך. 【אומנות מעודנת】 עור באיכות גבוהה יש מרקם למגע, ותהליך התפירה הקצה מסודר ויפה. שני הקצוות קבועים עם מסמרות ותפרים מרובים, שהם מאוד יציבים. קופסת האחסון של Woodden משמשת כקופסת תכשיטים, קופסת מתנה, קופסת תמונות, אוספי אותיות וכן הלאה. מושלם לארגון מכתב, צילום, טבעת, שעון, מתנת חג המולד וכו '. מהודק על ידי ברגים, עמיד. קופסת המתנות הקלאסית בעץ מושלמת לאומנויות רבות, מלאכות, פרויקטים של תחביב, ארגון, עיצוב בית ואחסון. צור את קופסת המתנה הווינטג 'המושלמת והייחודית. היה יום הולדת מושלם, אירוסין או מתנה לחימום בית. מפרט : סוג פריט : אחסון Box Material : FIR + סגסוגת + Leathersize : קוטר חיצוני : בערך. 18 x 10.5 x 10.5 ס"מ / 7.1 x 4.1 x 4.1 קוטר : בערך. 17 x 9 x 9 ס"מ / 6.7 x 3.5 x 3.5 אינץ 'רשימת : 1 x תיבת אחסון הערה : כשאתה מקבל את התיבה, תמצא עליה דברים שמנוניים. זו שעווה, שממלאת תפקיד מגן. זה לאט לאט לחדור לקופסה ויגרום לקופסה להיראות מבריקה יותר.

Item Type:
Storage Box
Material:
Fir + Alloy + Leather
Size:
Outer Diameter:
Approx. 18 x 10.5 x 10.5cm / 7.1 x 4.1 x 4.1in
Inner Diameter:
Approx. 17 x 9 x 9cm / 6.7 x 3.5 x 3.5in
Package List:
1 x Storage Box
Note:
When you receive the box, you will find oily things on it. It is wax, which plays a protective role. It will slowly penetrate into the box and make the box look more shiny.