קופסת תכשיטים של תכשיטים של Derblue לנשים מארגן תכשיטי מוך דו -שכבתיים עם תאים מנעול -36 ומחיצה נשלפת

1. מרחב ממנו : 26 ס"מ*26 ס"מ*8.5 ס"מ (10.2in*10.2in*3.3 אינץ ענה על צרכי האחסון של כל התכשיטים שלך. 2. חומר : להיות עשוי סיבים, יציב וקל משקל. מכוסה על ידי מוך רך, יפה ונוח. 3. מנעול : אלה מנעול עליו, יש מנעול מלמעלה, ועדיף לסגור את הקופסה ולמנוע מהחומר ליפול. 4. עם מראה אלגנטי ופשוט, זה יהיה רעיון מצוין למתנה לשימוש אישי, תצוגה קמעונאית וקישוט ביתי, גודל קומפקטי, אך יש להם הרבה מקום להחזקת תכשיטים כמו טבעות, עגילים, שרשראות, צמיד ו שעונים. 5. 100% שביעות רצון מובטחת : אם יש בעיות איכות, נוכל לתת לך החזר כספי או לשנות אחת חדשה עבורך. 1. מרחב ממנו : 26 ס"מ*26 ס"מ*8.5 ס"מ (10.2in*10.2in*3.3 אינץ ענה על צרכי האחסון של כל התכשיטים שלך. 2. חומר : להיות עשוי סיבים, יציב וקל משקל. מכוסה על ידי מוך רך, יפה ונוח. 3. מנעול : אלה מנעול עליו, יש מנעול מלמעלה, ועדיף לסגור את הקופסה ולמנוע מהחומר ליפול. 4. עם מראה אלגנטי ופשוט, זה יהיה רעיון מצוין למתנה לשימוש אישי, תצוגה קמעונאית וקישוט ביתי, גודל קומפקטי, אך יש להם הרבה מקום להחזקת תכשיטים כמו טבעות, עגילים, שרשראות, צמיד ו שעונים. 5. 100% שביעות רצון מובטחת : אם יש בעיות איכות, נוכל לתת לך החזר כספי או לשנות אחת חדשה עבורך. עם קטעים רב -תכליתיים, חליפות קופסאות התכשיטים לטבעות, עגילים, שרשראות, צמידים, שעונים ופריטים תואמים אחרים.