אנג ' לינה של ארמון נחש דפוס תכשיטי ארגונית מקרה שושבינה מתנות נסיעות תיק טבעוני עור תיבת עבור שרשרת

שיק & אופנתי - זה ייחודי שנועד ומושלם בגודל תכשיטי מקרה הוא אידיאלי עבור כל אירוע-אם אתה בסוף השבוע מילוט, נסיעה או רק עבור בית אחסון, הם לוויה נהדרת תכשיטי יסודות, ולעשות מדהים מתנות מדי. להישאר מאורגן-מקרה זה נועד עם כפול מתכת רוכסנים ומושכים עם" אנג 'לינה של ארמון" לוגו חקוק. את פנים תכונות 3 עגיל ברים ואחד טבעת בר עבור 6-9 טבעות מאחורי המכסה-מושלם לאחסון שלך עגילים וטבעות כי הם קל גישה. תא ראשי מרווח עם 8 שקיות תכשיטים שקופות ב-2 גדלים השומרים על שרשראות וצמידים נפרדים ומאובטחים, בעוד שיש הרבה מקום לשעונים ופריטים חיוניים אחרים. עשוי להימשך-זה אלגנטי תכשיטי ארגונית הוא עשה עם קלאסי בדרגה העליונה טבעוני עור משטח קטיפה בטנה, את לראות דרך תכשיטי שקיות עשויים באותו רגיל קטיפה גם כן. נסיעות חייב להיות-אם זה מהיר בסוף השבוע מילוט או חופשה, זה שימושי תכשיטי מקרה יכול להתאים בארנק שלך או תרמיל ולשמור כל תכשיטי שלך מאובטח, מאורגנים וסבך-משלוח. מתנה מושלמת-זה מתנה מושלמת לחברים, אשתו,אמא שלך אהוב כי היא הולכת לשאת כל יום במשך שנים רבות,לכל אירוע,חג האהבה,יום האם,חג המולד,יום הולדת,יום נישואים,חתונה או מסיבה, כל מקרה מגיע יפה ארוז יפה אנג ' לינה של ארמון אריזת מתנה, מוכן להענקת מתנות.