קופסת מוזיקה פלסטית של יוטנג רושמת נגינה אותך מטירה בשמיים

תיבת מוסיקה מפלסטיק, מנגינה היא הטירה במנגינה בשמיים. חומר אקרילי איכותי. 18 תנועת הערות. פירו את קופסת המוזיקה עם תנועת ציפוי זהב. מתנה או אוסף טוב. תיבת מוסיקה מפלסטיק, מנגינה היא הטירה במנגינה בשמיים. חומר אקרילי איכותי. 18 תנועת הערות. פירו את קופסת המוזיקה עם תנועת ציפוי זהב. מתנה או אוסף טוב. 18 הערות תנועה, תיבת מוסיקה של מתנות לקידום 1.) פריט מספר ) כוח הקול מהאביב 6.) השתמש במפתח כדי לסובב את האביב בחוזקה, ואז לשחרר וישחק 7.) מהירות משחק : 12-20 "8.) זמן משחק : 2-3 '10.) חיי השירות : > = 500 פעמים דמי משלוח וטיפול נשלח בדואר על ידי הונג קונג פוסט רשום Air Miell עם מעקב אחר מס'. תוך שלושה ימי עסקים לאחר שקיבלתי את התשלום שלך, שימו לב שאיננו עובדים בסוף השבוע והחגים הציבוריים, כך שההזמנות שהוצבו ביום שישי אחר הצהריים וסופשבוע יועברו ביום שני או שלישי הבא, יוצאו לחגים ציבוריים יישלחו כשחזרו לעבודה. לארה"ב, קנדה, אוסטרליה ואירופה מדינות זה לוקח בערך 15- 25 ימי עסקים. למקומות אחרים בעולם, בדרך כלל לוקח בערך 30-45 ימי עסקים כדי להעביר. מדיניות ההחזר שלנו אנו מאחלים שתשמח מהרכישה שלך! אם הפריט מגיע פגום או שבור, תקבל החלפה ללא עלות (תמונה דיגיטלית של הפריט הפגום עשויה להידרש). אם פשוט לא מרוצה מהפריט, אנא החזיר את הפריט בחבילה המקורית ובאותה מצב שהוא התקבל (חייב הודע לנו תוך 7 ימים מיום הקבלה), קנייה אמורה לשלם את עלות המשלוח ההחזר, תקבל החזר מלא, מינוס עלויות משלוח, אם יוחזרו באותו מצב תוך 7 ימים. תודה וקניות שמחות!.