ארגון תכשיטים נוהרים מארגן קופסת מתנה בצורת חמניות, טבעת קופסא חמודה מחזיק עגיל שרשרת טבעת תכשיטים קופסת

אחסן את התכשיטים שלך מושלמים לשמירה וארגון התכשיטים האהובים עליך לאן שאתה הולך. גימור פנימי רך - עשוי מחומר נוהר איכותי לתחושה רכה ונעימה. מתנה מושלמת מושלמת להכנת המתנות הטובות ביותר לחברים ואהובים שאוהבים תכשיטים. אחסון טוב : יכול להכיל טבעות ועגילים של צורות שונות, עם מגוון רחב של שימושים. שימושים מרובים : יכולים לשמש כקישוט או אחסון תכשיטים, נוחים לשימוש. אחסן את התכשיטים שלך מושלמים לשמירה וארגון התכשיטים האהובים עליך לאן שאתה הולך. גימור פנימי רך - עשוי מחומר נוהר איכותי לתחושה רכה ונעימה. מתנה מושלמת מושלמת להכנת המתנות הטובות ביותר לחברים ואהובים שאוהבים תכשיטים. אחסון טוב : יכול להכיל טבעות ועגילים של צורות שונות, עם מגוון רחב של שימושים. שימושים מרובים : יכולים לשמש כקישוט או אחסון תכשיטים, נוחים לשימוש. תכונה : 1. אחסן את התכשיטים שלך - מושלם לשמירה וארגון התכשיטים האהובים עליך לאן שאתה הולך. 2. גימור פנים רך : עשוי מחומר נוהר איכותי לתחושה רכה ונעימה. 3. מתנה מושלמת : מושלמת להכנת המתנות הטובות ביותר לחברים ואהובים שאוהבים תכשיטים. 4. אחסון טוב : יכול להכיל טבעות ועגילים של צורות שונות, עם מגוון רחב של שימושים. 5. שימושים מרובים : יכול לשמש כקישוט או אחסון תכשיטים, נוח לשימוש. מפרט : סוג פריט : תיבת תכשיטים נסיעות חומר : צבע נוהר : חום. מטרה : יכול לאחסן טבעות ועגילים בקוטר צורות שונות : בערך. 73 מ"מ/2.9 אינץ 'רשימת חבילות : 1 x תיבת תכשיטים נסיעות הערה : אנא אפשר שגיאה עקב מדידה ידנית. תודה על ההבנה.

Item type:
travel jewelry box
Material:
Flocking
Colour:
brown.
Purpose:
can store rings and earrings of different shapes
Diameter:
approx. 73 mm/2.9 inches
Package list:
1 x Travel Jewelry Box :