קבילוק 3 יחידות גבוהה-סוף אחסון עץ תיבת תיבה עם מכסה דקורטיבי אחסון דקורטיבי אריזת מתנה תכשיטי ארגונית

פלסטיק. עגיל ארגונית תיבה : עץ שולחן העבודה תיבת אחסון, עם בסדר ועדין מרקם, עמיד ומתמשך זמן שימוש. תכשיטי קופסות מתנה עבור עגילים : רטרו מנעול עיצוב, יותר נוח כדי לפתוח או לסגור. עגיל קופסות מתנה עבור תכשיטים : את עץ תיבת יהיה מושלם כדי פסטיבל מפלגה, חתונה, מסיבת יום הולדת אספקת, ליצור אווירה עליזה לחברים ובני משפחה. בציר תיבת אחסון : בציר בעבודת יד עץ קרפט תיבת עיצוב עושה את זה נראה יותר מקסים ואטרקטיבי. אריזת מתנה לצמיד : יש לו עיצוב פשוט, אך פרקטי מאוד בשימוש, ומעניק לך חווית שימוש טובה. ​. החבילה כוללת 3 מאפייני תיבת אחסון מעץ - יש לה מספיק מקום לשונות, מראה פשוט ויפה הופך אותה למתנה מושלמת לתכשיטי הבציר המיוחדים שלך . - צבע : כפי שמוצג עץ אוצר חזה. - חומר : עץ גמור עץ מקרה. - גודל : כ 19.00 על 16.00 על 8.50 ס מ/7.47 על 6.29 על 3.34 אינץ עץ אריזת מתנה. - יש לו עיצוב פשוט, אבל מאוד מעשי בשימוש, נותן לך טוב באמצעות ניסיון עגילי שרשרת מיכל. - מסיבת חתונת קישוטים, סוכריות אריזה, יותר כיף למסיבה שלך! עץ צמיד אריזת מתנה - עץ שולחן העבודה תיבת אחסון, עם בסדר ועדין מרקם, עמיד ומתמשך זמן שימוש עץ תכשיטי מקרה. - רב תכליתי תיבת אשר יכול להיות מלא עם קטן מתנות, תכשיטים, שוקולד, סוכריות, וכו ' טבעי עץ תיבה.מידע על מוצריםתיבות אחסון עם מכסים אנו מאמצים איכות מתקדמת, כך שתוכל לשמור אותה לזמן מה.תכשיטי תיבת אריזה זה יהיה הבחירה הטובה ביותר שלך בשבילך.שרשרת מקרה אריזת מתנה בינתיים, בבעלותה מראה אטרקטיבי עיצוב.תיבת אחסון אם אתם מחפשים קופסת עץ עם איכות אמינה וסבירה,אני רוצה להמליץ לכם על קופסת העץ הזו.