Hallmark Keepsake 2017 דיסני סבך רפונזל בקישוט חג המולד של תנועת השמש הנדנדה

"סבוך" הנסיכה רפונזל מתנדנדת על שערה הבלונדיני הארוך על קישוט עץ חג המולד המופעל על ידי השמש. פשוט הניחו באור ישיר כדי להפעיל את התנועה המתנדנדת. קישוטי מזכרת Hallmark חגיגיים ואספנים, מוכנים לתת קופסת מתנה לחג עונתי. הקופסה יכולה לשמש גם לאחסון קישוטים. הניחו את הקישוט באור ישיר להפעלת תא סולארי המניע את תנועתו של רפונזל. סימן ההיכר הזה מידות קישוט מזכרת 3 x 3.6 x 2.8 אינץ 'ומגיע בתיבת מתנה של 4 x 5 x 2.9. כל יצירה כוללת את רפונזל סבך דיסני משנת 2017 בקישוט חג המולד של תנועת השמש הנדנדה בקופסה מוכנה למתנה. קישוט תנועה סולארית קסומה עשוי מפלסטיק וכולל תנועה. עוצב על ידי פטרישיה אנדרוס. קישוט מזכרת מזכרת מקורי זה כולל אומנות ללא תחרות ופרטים יוצאי דופן. הקישוט נטול עופרת ועשוי במשך שנים של חגיגות. "סבוך" הנסיכה רפונזל מתנדנדת על שערה הבלונדיני הארוך על קישוט עץ חג המולד המופעל על ידי השמש. פשוט הניחו באור ישיר כדי להפעיל את התנועה המתנדנדת. קישוטי מזכרת Hallmark חגיגיים ואספנים, מוכנים לתת קופסת מתנה לחג עונתי. הקופסה יכולה לשמש גם לאחסון קישוטים. הניחו את הקישוט באור ישיר להפעלת תא סולארי המניע את תנועתו של רפונזל. סימן ההיכר הזה מידות קישוט מזכרת 3 x 3.6 x 2.8 אינץ 'ומגיע בתיבת מתנה של 4 x 5 x 2.9. כל יצירה כוללת את רפונזל סבך דיסני משנת 2017 בקישוט חג המולד של תנועת השמש הנדנדה בקופסה מוכנה למתנה. קישוט תנועה סולארית קסומה עשוי מפלסטיק וכולל תנועה. עוצב על ידי פטרישיה אנדרוס. קישוט מזכרת מזכרת מקורי זה כולל אומנות ללא תחרות ופרטים יוצאי דופן. הקישוט נטול עופרת ועשוי במשך שנים של חגיגות. מהסרט של דיסני "סבך", רפונזל וחבר הזיקית שלה פסקל עושים שימוש טוב בשיער הארוך של הנסיכה על ידי יצירת נדנדה מעץ. מקם את קישוט חג המולד הייחודי המונע על ידי השמש באור ישיר להפעלת התנועה המתנדנדת-אין סוללות נדרשות! קישוטי מזכרת Hallmark חגיגיים ואספנים, מוכנים לתת קופסת מתנה לחג עונתי. הקופסה יכולה לשמש גם לאחסון קישוטים. הניחו את הקישוט באור ישיר להפעלת תא סולארי המניע את תנועתו של רפונזל. סימן ההיכר הזה מידות קישוט מזכרת 3 x 3.6 x 2.8 אינץ 'ומגיע בתיבת מתנה של 4 x 5 x 2.9. קישוט תנועה סולארית קסומה עשוי מפלסטיק וכולל תנועה. עוצב על ידי פטרישיה אנדרוס. כל יצירה כוללת את רפונזל סבך דיסני משנת 2017 בקישוט חג המולד של תנועת השמש הנדנדה בקופסה מוכנה למתנה. משמירה על זיכרונות יקרים ועד זיכרון אבני דרך מיוחדות, יש קישוט מזכרת לכולם ברשימה שלך. Hallmark הוא היוצר שלך בבעלות משפחתית של כרטיסי ברכה, מתנות, עטיפת מתנה ועוד למעלה ממאה שנה. אנו גאים עמוק בסיוע לאנשים להתחבר בדיוק בדרך הנכונה. קישוט מזכרת מזכרת מקורי זה כולל אומנות ללא תחרות ופרטים יוצאי דופן. הקישוט נטול עופרת ועשוי במשך שנים של חגיגות.