6 יחידות 4.1 אינץ כלה שושבינה כיכר שיער קליפ גדול מט שיער טופר קליפים מלבני טופר קליפים עבור דק שיער

מה אתה תקבל : 6 שיער טפרי לכלה ושושבינה עם 2 צבעים שונים כולל 1 מחשב בלבן ו 5 יחידות בורוד, אשר יכול להיות מסווג טוב יותר; את אלגנטי נועד יכול להוסיף יותר אטרקטיביות אליך. קל משקל ותכליתי : את שיער קליפים לנשים הם על 4.1 סנטימטרים/ 10.5 סנטימטר, הולם עם עבה או דק שיער גם כן; מתאים גודל וקל משקל לא להחמיר את הנטל של קרקפת, ויכול בקלות ללבוש במשך זמן רב, מציע חוויה מרגיעה. להפוך כלה יותר אטרקטיבי : את חמוד שיער קליפים בצבעים שונים כדי בקלות להבחין כלה ושושבינה, לזיהוי וייחודי ללא שימוש מילות יכול להיות בקלות כדי למצוא את גיבור; מראה פשוט ואלגנטי יעזור לך ליצור תמונה נשית שישאיר רושם בל יימחה. נוח ללבוש : אלה כיכר שיער קליפים עבור כלה ושושבינה הם אור ועדין, עשוי שרף ואלסטי מעיינות כי הם לא קל לשבור; לובש אותם לא נטל אתה ולספק לך חוויה נוחה ביום החתונה שלך. מתאים לאירועים רבים : זה שיער קליפים הם לא רק מתאים לחתונות, אבל גם מתאים לאירועים יומיים, כולל משרד, היכרויות, פגישות, נסיעות, ארוחות משפחתיות, מסיבות יום הולדת, וכו'., מתן תסרוקות שונות שיכולים להתאים עם ההלבשה השונים שלך. תכונות : נוח לשימוש : איכות אביב נועד, על פי הצרכים שלך, בכל זמן כדי לשחרר או קליפ השיער, את כיכר טפרי יכול להתאים טוב יותר שלך סגנונות שונים, ולא ישפיע עליך בתהליך של שיחה, נוח לשימוש. עשה זאת בעצמך תסרוקות מרובות : אטבי השיער המרובעים מתאימים לשיער ארוך, שיער קצר, שיער מתולתל, שיער חלק וכו'., מתאים עבור רוב סוגי השיער, אשר יכול לעזור לך עשה זאת בעצמך תסרוקות שונות כמו שאתה אוהב. מפרט : חומר : שרף, אביב צבע : לבן, ורוד גודל : כ 4.1 סנטימטרים/ 10.5 סנטימטר חבילה כוללת : 6 איקס כלה שושבינה טופר שיער קליפים הערות : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות על גודל. הצבע עשוי להתקיים הבדל קטן בשל שונה מסך מציג.